Star Söz - Dizi Yorumları

ikinci sezon için aras bulut iynemliye teklif gitmiş:D dizideki baş kötü karakter için de can gürzap ve uğur yücele teklif edilmiş:X artık @Çiğdem- diziyi ölümüne savunur laf atan yandı:A @Dosi @MasacRE- @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash

aaa çağatayı ezdi bu seferde tolgayı ezer ayoll :Z:Z:Z @Yiğitt @MasacRE- @Forumdash

Aattan inip eşeğe binmek sözünün canlı kanıtı layığını bulmuş:A ama tolgayı ezer ve ezsin de:A my de tolga öylemiydi yaa guneşli dizi de beyni yanmiş :F

aaa peki çolaka ne olduda kötü karakter düşnüyorlar çolakın yerini tutmazkı ayoll
:( :( :(

aa birde söz zaten baya esinleniyordu içerdeden çizgi afiş falan şimdide oyuncularına göz dikmiş :A :A :A @xemrexxx
ayol türkiyede ünlü kaç oyuncu var o seviyelerde içerde de bile kudret ya şener şen ya uğur yücel olacak dedmişlerdi daha belli olmadan:F

Aattan inip eşeğe binmek sözünün canlı kanıtı layığını bulmuş:A ama tolgayı ezer ve ezsin de:A my de tolga öylemiydi yaa guneşli dizi de beyni yanmiş :F
tolga çağatay mı da ezsin :A ayrıca arasın kariyeri de barış falay seviyesinde gidecek gibi çok iyi oyuncu ama hep 2. erkek (@Çiğdem- duymasın:A)

aaa peki çolaka ne olduda kötü karakter düşnüyorlar çolakın yerini tutmazkı ayoll
:( :( :(

aa birde söz zaten baya esinleniyordu içerdeden çizgi afiş falan şimdide oyuncularına göz dikmiş :A :A :A @xemrexxx
Hapse girdi de yerine oğlu geldi. O yerine düşünülme olayı balon haberdir, ben öyle bir şey duymadım @xemrexxx :A

hoşt çikinella çok uçtun döverim seni oklavanla:A

neticede senin kanal da zarar etmedi ona şükret 0 küsürlü reytingle kaç dizi zarar ettirmeden 30 bölüm sürdü senin kanalda:F

Hayır reytingsiz işi yayınladılar bir tane de reytingli iş yapayım da telafi edeyim imajını kurtarayım demedi gitti Star'a ona darıldım. :A

ayol türkiyede ünlü kaç oyuncu var o seviyelerde içerde de bile kudret ya şener şen ya uğur yücel olacak dedmişlerdi daha belli olmadan:F

tolga çağatay mı da ezsin :A ayrıca arasın kariyeri de barış falay seviyesinde gidecek gibi çok iyi oyuncu ama hep 2. erkek (@Çiğdem- duymasın:A)
N'alaka? Tolga ve Aras yapıyoruz :A üstün zekanı topla kendine gel, sen xemrexxx'sin:F

Hapse girdi de yerine oğlu geldi. O yerine düşünülme olayı balon haberdir, ben öyle bir şey duymadım @xemrexxx :A

Tamamda ayoll ölmedi sonucta çolak dizide olur yine :F

hem yeni düşmanımız bu olucak yabancı dizilerde bile yok böylesi :F

Hayır reytingsiz işi yayınladılar bir tane de reytingli iş yapayım da telafi edeyim imajını kurtarayım demedi gitti Star'a ona darıldım. :A
timoş tmc nin eski yöneticisiyle anlaşmış :) kadın zamanında bir istanbul masalı-zerda-aliye-binbir gece vb. senaryolarını hazırlamış :) onunla iki dizi yapacka timoş bence kaçırmasın fox un:A

tövbe bismillah napmış bu Kur an falan mı yakmış 😱

timoş tmc nin eski yöneticisiyle anlaşmış :) kadın zamanında bir istanbul masalı-zerda-aliye-binbir gece vb. senaryolarını hazırlamış :) onunla iki dizi yapacka timoş bence kaçırmasın fox un:A

Gösterip gösterip durmayın korkuyorum. :T:
hhahah @Yiğitt korkuyor 2.sezonu nasıl bakacak bakalım :F

yiğiti kaçırmak istediğin zaman bunu at 2 dakıkada yok olur ayoll :A :A :A

kız parlakçı çikinella ve yğitlerin gülü bakın da moraliniz bozulsun bir parlak daha kaybettiniz:A farulk da çok sever kendisini:A
DDgSewWXcAE3BqM.jpg

Bilemiyorum valla Timur düşünsün benim ahım yerde kalmaz. :A

Burakmı bu çağatay gibi bunada sinir oluyorum ben ayoll :A :A :A @sokak sanati @Yiğitt
geçen gün sabah programında spor hocası demişti burakın kaslar orjinalmiş sen harbiden @destere nin dediği gibi bisiklet pompasıyla şişmiş gibi duranları seviyon galiba😱

Bu herifi kimse sevmiyor zaten :F
Kaptı valla yakışıklıyı. :T
yiğit seviyor senin de gönlün var bence:A

@xemrexxx hariç kimse sevmiyor. Adamın fancığı olmuş:A
dizisinde bile takan yoktu adamı kaan başrol gibiydi @sokak sanati :F
geçen gün sabah programında spor hocası demişti burakın kaslar orjinalmiş sen harbiden @destere nin dediği gibi bisiklet pompasıyla şişmiş gibi duranları seviyon galiba😱

yiğit seviyor senin de gönlün var bence:A
Niye takan olmasın canım, yakışıklı çocuk. :love1: