Bilindik şarkılar çok zaten gidene kadar en iyileri harcayayım bari de gidince kimseye kalmasın
Bilindik şarkılar çok zaten gidene kadar en iyileri harcayayım bari de gidince kimseye kalmasın
Bende diyorum yol göster de önce yolunu bulması lazımisteyen konudan isteyen özelden paylaşabiliyor racabını paylaşmayanı ben yapıyorum
yarışmacımız daha yeni ilk tecrübesi sen yarışmanın gediklisi olarak yol göster çocuğa @denizz19![]()
![]()
![]()
Çok iyi rakipler bulunuyor 7.sezon olsada ms yarışmasının birazda bu özelliği keyifli oluyor aslında bütün Sezonlar da iddialı yarışmacı oldukça çok oluyorZara iyi yarışmıştı benim albümümde evet ve burada daha avantajlı olucaksın çok güzel türküleri var çeyreği zorlaman lazım yine ama bakalım srateji önemli![]()
aaa olmaz ama olursa bıraktığın kişi şampiyonluğa taşırsa etiketi kime takacaz ayoll onamı sanamıBilindik şarkılar çok zaten gidene kadar en iyileri harcayayım bari de gidince kimseye kalmasın![]()
aa evet son normal sezon şarkıcı kalmadı dedik ama yine isimler birbirinden iddialıÇok iyi rakipler bulunuyor 7.sezon olsada ms yarışmasının birazda bu özelliği keyifli oluyor aslında bütün Sezonlar da iddialı yarışmacı oldukça çok oluyor![]()
Bende diyorum yol göster de önce yolunu bulması lazım![]()
![]()
Kaan ile @mrt-06 a suç atıyordun isminizle geçiyorsunuz ben hak ettiğimi bulamıyorum diye bu sezon ikiside yok ayoll bakalım kime bahane bulucan bu sezonYarışmayı Nazan Öncel'in en önemli klasiklerinden biriyle açalım istedim. Son dönemde Mabel Matiz'in yorumuyla yeniden gündeme gelen üzerinden yıllar geçse de akıllarda yer etmeye devam edecek 1991 yapımı bir klasik: "Bir Hadise Var". Umarım sizler de seversiniz...
Recap: 2.05 - 3.13
@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @Çiğdem- @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @denizz19
Hala bulunuyor isimler işte son sezon olmasın devam etsin MSaa evet son normal sezon şarkıcı kalmadı dedik ama yine isimler birbirinden iddialı
yabancı sayımızda bu sezon baya gelişti geçen sezon yoktu
![]()
![]()
Kaan ile @mrt-06 a suç atıyordun isminizle geçiyorsunuz ben hak ettiğimi bulamıyorum diye bu sezon ikiside yok ayoll bakalım kime bahane bulucan bu sezon![]()
![]()
![]()
Bu sezon şampiyonuz inşallahaa evet son normal sezon şarkıcı kalmadı dedik ama yine isimler birbirinden iddialı
yabancı sayımızda bu sezon baya gelişti geçen sezon yoktu
![]()
![]()
Kaan ile @mrt-06 a suç atıyordun isminizle geçiyorsunuz ben hak ettiğimi bulamıyorum diye bu sezon ikiside yok ayoll bakalım kime bahane bulucan bu sezon![]()
![]()
![]()
Daha bulunurmu bilmiyorumki 2.bir al stardan sonra benim albümümle biraz devam ederiz ms de olup olmucana bakarızHala bulunuyor isimler işte son sezon olmasın devam etsin MS![]()
![]()
manyak @sokak sanati varBu sezon şampiyonuz inşallah![]()
Zaten ms all star benim albümüm falan derken baya zaman geçer o arada albüm falan çıkaranlar olur biraz daha seçenek çıkarDaha bulunurmu bilmiyorumki 2.bir al stardan sonra benim albümümle biraz devam ederiz ms de olup olmucana bakarızama bu sezonda iyi yarışmacılar evet
manyak @sokak sanati var![]()
![]()
![]()
sezon çıkıcak durumda olunca hortlatırız tabiZaten ms all star benim albümüm falan derken baya zaman geçer o arada albüm falan çıkaranlar olur biraz daha seçenek çıkarYani çıkarırız 1 sezon daha merak etme
![]()
Amaan evde kalmışsın işte otur oturduğun yerdesezon çıkıcak durumda olunca hortlatırız tabi
ama hiç forumdan ayrılmıcaz gibi konusuyoruz ayoll çivi çaktık sankı![]()
![]()
![]()
O @xemrexxx in uydurması ayoll evde falan kalmadık zamanı gelince en iyisiyleAmaan evde kalmışsın işte otur oturduğun yerdeBiz de öyle çoğumuz sap zaten buradayız bir yere ayrılmaya niyetimiz yok
![]()
@xemrexxx in konusunda yine böbürlenmeye başlamışsın gördüm şimdi Tuvana Türkay'dan güzelim falan diyorsun seni isteyenlere de böyle deme kimse ciddiye bile almaz seni sonra
Banaaaa olmaz ama olursa bıraktığın kişi şampiyonluğa taşırsa etiketi kime takacaz ayoll onamı sanamı![]()
![]()
![]()
her tarafı yapma robot gibi birşey ayoll@xemrexxx in konusunda yine böbürlenmeye başlamışsın gördüm şimdi Tuvana Türkay'dan güzelim falan diyorsun seni isteyenlere de böyle deme kimse ciddiye bile almaz seni sonra![]()
ayol 5 yılın sonunda 26 yaşına girebildin kim bilir gerçek yaşın kaç hala evde kalmadım diyorsun utan be 😱@xemrexxx in konusunda yine böbürlenmeye başlamışsın gördüm şimdi Tuvana Türkay'dan güzelim falan diyorsun seni isteyenlere de böyle deme kimse ciddiye bile almaz seni sonra![]()
Ona takarsak sen gelince istersin bşirde ondan uğraş dur en iyisi seni asker zamanı burdanda uğurlamak
Daha bugün öncesi sonrası diye gördüm fotosunu önceden de hiç fena değilmiş ama estetik mestetik ne yaptıysa daha da güzel olmuşher tarafı yapma robot gibi birşey ayoll![]()
![]()
![]()
Daha bugün öncesi sonrası diye gördüm fotosunu önceden de hiç fena değilmiş ama estetik mestetik ne yaptıysa daha da güzel olmuş![]()
Hhaha aa öyle 5 yıldan 5 yıla 1 yaş yaşlanıyorum ben çatlada patla ayoll daha gencimayol 5 yılın sonunda 26 yaşına girebildin kim bilir gerçek yaşın kaç hala evde kalmadım diyorsun utan be 😱
ay itirafa bak 😱 neyse ben victoria izlemeye gidiyorum seninle düşen seviyemi tekrar ingiliz kraliyet ailesi seviyesine çıkarmalıyım hadi çüzHhaha aa öyle 5 yıldan 5 yıla 1 yaş yaşlanıyorum ben çatlada patla ayoll daha gencim
![]()
![]()
![]()