eTV MusicSurvivor 7.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Zara iyi yarışmıştı benim albümümde evet ve burada daha avantajlı olucaksın çok güzel türküleri var çeyreği zorlaman lazım yine ama bakalım srateji önemli :A
Çok iyi rakipler bulunuyor 7.sezon olsada ms yarışmasının birazda bu özelliği keyifli oluyor aslında bütün Sezonlar da iddialı yarışmacı oldukça çok oluyor:A

Çok iyi rakipler bulunuyor 7.sezon olsada ms yarışmasının birazda bu özelliği keyifli oluyor aslında bütün Sezonlar da iddialı yarışmacı oldukça çok oluyor:A
aa evet son normal sezon şarkıcı kalmadı dedik ama yine isimler birbirinden iddialı :F

yabancı sayımızda bu sezon baya gelişti geçen sezon yoktu :A

Bende diyorum yol göster de önce yolunu bulması lazım :A :A
:F :F :F

Yarışmayı Nazan Öncel'in en önemli klasiklerinden biriyle açalım istedim. Son dönemde Mabel Matiz'in yorumuyla yeniden gündeme gelen üzerinden yıllar geçse de akıllarda yer etmeye devam edecek 1991 yapımı bir klasik: "Bir Hadise Var". Umarım sizler de seversiniz...

Recap: 2.05 - 3.13

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @Çiğdem- @mrt-06 @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @denizz19
Kaan ile @mrt-06 a suç atıyordun isminizle geçiyorsunuz ben hak ettiğimi bulamıyorum diye bu sezon ikiside yok ayoll bakalım kime bahane bulucan bu sezon :A :A :A

aa evet son normal sezon şarkıcı kalmadı dedik ama yine isimler birbirinden iddialı :F

Kaan ile @mrt-06 a suç atıyordun isminizle geçiyorsunuz ben hak ettiğimi bulamıyorum diye bu sezon ikiside yok ayoll bakalım kime bahane bulucan bu sezon :A :A :A
Hala bulunuyor isimler işte son sezon olmasın devam etsin MS :Z :A

Bu sezon şampiyonuz inşallah :Z

Daha bulunurmu bilmiyorumki 2.bir al stardan sonra benim albümümle biraz devam ederiz ms de olup olmucana bakarız :F ama bu sezonda iyi yarışmacılar evet :A

manyak @sokak sanati var :A :A :A
Zaten ms all star benim albümüm falan derken baya zaman geçer o arada albüm falan çıkaranlar olur biraz daha seçenek çıkar :F Yani çıkarırız 1 sezon daha merak etme :A

Zaten ms all star benim albümüm falan derken baya zaman geçer o arada albüm falan çıkaranlar olur biraz daha seçenek çıkar :F Yani çıkarırız 1 sezon daha merak etme :A
sezon çıkıcak durumda olunca hortlatırız tabi :F

ama hiç forumdan ayrılmıcaz gibi konusuyoruz ayoll çivi çaktık sankı :A :A :A

sezon çıkıcak durumda olunca hortlatırız tabi :F

ama hiç forumdan ayrılmıcaz gibi konusuyoruz ayoll çivi çaktık sankı :A :A :A
Amaan evde kalmışsın işte otur oturduğun yerde :A Biz de öyle çoğumuz sap zaten buradayız bir yere ayrılmaya niyetimiz yok :A

Hhaha aa öyle 5 yıldan 5 yıla 1 yaş yaşlanıyorum ben çatlada patla ayoll daha gencim
:A :A :A
ay itirafa bak 😱 neyse ben victoria izlemeye gidiyorum seninle düşen seviyemi tekrar ingiliz kraliyet ailesi seviyesine çıkarmalıyım hadi çüz :X
Victoria-Season-2-ITV-Jenna-Coleman-first-look-829639.jpg