eTV MusicSurvivor 7.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

güzel seçim aklıma şabanoğlu şaban geldi :F

evet son şampiyon olarak baskı varmı üzerinde üst üste 2 şampiyonluk alanda olmadı bunu başarabilirim diyormusun sayın kuru kafa @Tolstoyevski :A :A :A

Son düzenleme:
Herkese yeniden merhaba, Buray'ın ilk olarak en sevilen ve eğlenceli parçalarından Deli Divane ile merhaba diyoruz yarışmaya. Umarım beğenirsiniz, herkese başarılar :love1:

Recap aralığı : 1.48-2.51

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Çiğdem-

Son düzenleme:
Herkese yeniden merhaba, Buray'ın ilk olarak en sevilen ve eğlenceli parçalarından Deli Divane ile merhaba diyoruz yarışmaya. Umarım beğenirsiniz, herkese başarılar :love1:

Recap aralığı : 1.48-2.51

@sokak sanati @Yiğitt @Ahmed @MEnes @cookies @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE-@xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski@mesmeso61 @berkann @Thequeer @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Çiğdem-
Hayırlı olsun çok iyi bir isim kaptın :A :A :A

Teşekkür ederim bebişim, Bu yarışma sayesinde yeniden keşfetmeye başladım şarkılarını. Umarım ilk haftadan elenmem de aklımda çok güzel şeyler var :D
Teşekkür ederim bebişim, Bu yarışma sayesinde yeniden keşfetmeye başladım şarkılarını. Umarım ilk haftadan elenmem de aklımda çok güzel şeyler var :D
Vlla benim hoşuma gitti şarkı ilk yarışan oalrak güzel tercihle başlamışsın ama tabi oy verenlerin sağı soLu belli olmuyor ona birşey diyemicem :A :A :A

Vlla benim hoşuma gitti şarkı ilk yarışan oalrak güzel tercihle başlamışsın ama tabi oy verenlerin sağı soğu belli olmuyor ona birşey diyemicem :A :A :A
Hahahaha ilk haftadan güzel bir başlangıç yapayım dedim de maşallah ne kadar çok jüri var her şey olabilir dediğin gibi :D Birde bizde mi oy kullanacağız ? Öyleyse oyları buradan mı kullanacağız ? :A

Hahahaha ilk haftadan güzel bir başlangıç yapayım dedim de maşallah ne kadar çok jüri var her şey olabilir dediğin gibi :D Birde bizde mi oy kullanacağız ? Öyleyse oyları buradan mı kullanacağız ? :A
Yarışmacılar ve juriler etiketde olan 33 kişidende oy bekleyecez tabi herkes her hafta yollayamayabiliyor ama 25 oy barajında oynuyoruz her hafta yaklaşık 2 saat sürüyor sonuclar :A

sen söyle oylucaksın 15 üzerinden ens evdiğine 15 vericeksin sonra 14 o şekilde 15 den 1 e kadar sıralama yapıcaksın özelden yollucaksınız abna evet :A

Recap kısmı güzel seçilmiş. Tam bakmadan umarım buradan itibaren seçmiştir dedim ve öyle de olmuş. Athena'yı sevmem ama şarkı herkesin bir zamanlar dilinde olan güzel bir şarkı. Güzel seçim, Başarılar diliyorum :)

Yarışmacılar ve juriler etiketde olan 33 kişidende oy bekleyecez tabi herkes her hafta yollayamayabiliyor ama 25 oy barajında oynuyoruz her hafta yaklaşık 2 saat sürüyor sonuclar :A

sen söyle oylucaksın 15 üzerinden ens evdiğine 15 vericeksin sonra 14 o şekilde 15 den 1 e kadar sıralama yapıcaksın özelden yollucaksınız abna evet :A
Tamamdır son sorumdu :A

Recap kısmı güzel seçilmiş. Tam bakmadan umarım buradan itibaren seçmiştir dedim ve öyle de olmuş. Athena'yı sevmem ama şarkı herkesin bir zamanlar dilinde olan güzel bir şarkı. Güzel seçim, Başarılar diliyorum :)

İstedğin kadar sor cnm önemli değil birde yarışmacılar kendilerine düşük verenleri unutmuyor diğer hafta onlarda onalra düşük verebiliyor diyeyimde şaşırma :A :A :A

İstedğin kadar sor cnm önemli değil birde yarışmacılar kendilerine düşük verenleri unutmuyor diğer hafta onlarda onalra düşük verebiliyor diyeyimde şaşırma :A :A :A
Oha ciddi misin ? :F Ne yapalım ya hangisini beğenirsek ona vericez. Aslında o yüzden oylamalar gizli kalsa yada yarışmacılar oy kullanmasa daha iyi olmaz mı ? :A

Oha ciddi misin ? :F Ne yapalım ya hangisini beğenirsek ona vericez. Aslında o yüzden oylamalar gizli kalsa yada yarışmacılar oy kullanmasa daha iyi olmaz mı ? :A
Olmaz ayoll sonuc açıklanırkende yüksek verdiklerin nasıl teşekkür edicekse düşük verdiklerinde sana sitem edecek canlı canlı hele 1 verdiğin :A :A :A

Teşekkürler Baha'cım. :D Sana da başarılar Buray'la :D

Çiğdem yine herkese mavi boncuk dağıtmış.:A

Arşivi gördün. Fırında en başarılı benim. Benimle ittifak yapsan yararına.:A

Çiğdem yine herkese mavi boncuk dağıtmış.:A

Arşivi gördün. Fırında en başarılı benim. Benimle ittifak yapsan yararına.:A
Sunucu olarak aksini yapsın isterse :A
Başlar başlamaz ittifaklar başladı. Kim senin sanatçın ? :A

Onu diyorum ya bende, yolarım :A
yeni yarışmacı olarak yardımcı oluyorum ayoll ama bundan sonrasını sana devredebilirim sokak sanati sizin knousucakalrınız vardır :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy