konuyu okuyun dedim okadarHachiko Ebru Gündeşle yarışmıştı sanki![]()
konuyu okuyun dedim okadarEbru Gündeş yarıştı diye hatırlıyorum bende? @Çiğdem-
konuyu okuyun dedim okadarHachiko Ebru Gündeşle yarışmıştı sanki![]()
konuyu okuyun dedim okadarEbru Gündeş yarıştı diye hatırlıyorum bende? @Çiğdem-
Hemen elendi diye mi seçildi tekrarkonuyu okuyun dedim okadar![]()
![]()
konuyu okuyun dedim okadar![]()
![]()
![]()
Ebru Gündeş yarışmıştı.Evet ilk gün daha bitmeden 10 yarışmacımız belli oldu elinizi çabuk tutun başvuru yapacaklar
1 @Tolstoyevski Selda Bağcan
![]()
2 @Billy Kane Dua Lipa
![]()
3 @mayıs Kralı Lena Meyer
![]()
4 @Yiğitt İ lyas Yalçıntaş
![]()
5 @sokak sanati Sia
![]()
6 @denizz19 Ebru Yaşar
![]()
7 @batuhankaralar Erkan Oğur
![]()
8 @ozan Nazan Öncel
![]()
9 @Ahmed Ebru Gündeş
![]()
10 @mesmeso61 Müslüm Gürses
![]()
@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt
juri olsana ayollÇok iyiydi bu sahne.Selda Bağcan'ın bu şarkısını çok seviyorum ben.
Hüseyin Kağıt'la yarış o zaman @xBUGRAx o zaman sende.konuyu okuyun dedim okadar![]()
![]()
konuyu okuyun dedim okadar![]()
![]()
![]()
Ebru Gündeş yarışmıştı.![]()
murat dalkılıç ve gökhan tepeyede 2.şans vermiştik ilk 2 hafta gidenlere şans veriyoruz konuda yazmısım okadar eşşek kadarHemen elendi diye mi seçildi tekrar![]()
Bu da favorin olabilir.Sevmem onu Ankaralı Ayşe Dinçer severim.![]()
İyi barimurat dalkılıç ve gökhan tepeyede 2.şans vermiştik ilk 2 hafta gidenlere şans veriyoruz konuda yazmısım okadar eşşek kadar![]()
![]()
Not : Daha önce yarışanlardan erken elenen Ebru Günden ve Selena Gomez seçilebilir.
Bu da favorin olabilir.
Ebru ablamızı sevmiyor musun@denizz19 bende bu sezon yerlilere düşük vericem geçmiş olsun ama yabancılar aasından bana kıyak çekersen bakarız![]()
Şimdi geçmişe baktım 3. sezon 2. hafta Funda Arar elenmiş onu da yaz başa bari alsın birisiHüseyin kağıt dönebilir evet![]()
![]()
![]()
Ebru ablamızı sevmiyor musun![]()
Ben mesaj atarım FUNDA ARAR.Şimdi geçmişe baktım 3. sezon 2. hafta Funda Arar elenmiş onu da yaz başa bari alsın birisi![]()
Onları da alırım listeye tabi de eski şarkılarının hepsini bildiğini düşünmüyorum malum yaşından dolayıHow are you sleeping şarkısını beğeniyorum elbet I saw what fires coverıda iyi sayılır.![]()
O zaman al sana olmamış
Burda bile zevklerimiz aynı.Sevmem onu Ankaralı Ayşe Dinçer severim.![]()
ARAMAZSAN ARAMA ZATEN BENDE KONTOR YOQ