Allah razı olsunBen askere gidene kadar olur da elenmezsem sana emanet ederim Ebruyu![]()
Allah razı olsunBen askere gidene kadar olur da elenmezsem sana emanet ederim Ebruyu![]()
Ben Ebruyu en iyi taşıyacak insanım müzik kulağım sağlamdır en sağlam şarkılarıyla geleceğime inanabilirsinAllah razı olsunBaşkasıyla katılırım artık bende hem Ebrumu aldı hemde askere gidecek. Ya kimse almazsa? taşıyabilecek biri almalıydı
![]()
GöreceğizBen Ebruyu en iyi taşıyacak insanım müzik kulağım sağlamdır en sağlam şarkılarıyla geleceğime inanabilirsin![]()
Beni salın yarışmayı düşünmüyorum. Gedikli juri olarak yine yerimi alırım tabi.@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt
Yok ben almayayım.@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt
Hayırlı olsun ablacım, başarılar dilerim malum ben katılamayacağım.@Çiğdem-
@Tolstoyevski harika bir seçim olmuş ama forum kıymetini bilir mi bilmem.
Çocukluğumdan beri dinlediğim Selda Bağcan'ın efsane parçalarından aslında bir şiirin müzik bulmuş hali...
Şu parçası da güzeldir.@xBUGRAx
Komple olmayacağım.Yarışmacı ya da jüri olacaksın her halükarda değil mi![]()
Forum ve eTV için hayırlı olsun.@Çiğdem-
Destek amacıyla jüri olurum ama bazen ciddi anlamda üşeniyorum dinleyip oy vermeye. Elimden geldiği kadar artık.![]()
Beni salın yarışmayı düşünmüyorum. Gedikli juri olarak yine yerimi alırım tabi.Hatta yine 15 haftanın 5 6 sında oy da kullanmam onun da garantisini veriyorum.
![]()
![]()
aaa tabi siz juri emekcilerimsiniz karın tokluğuna çalışanYok ben almayayım.Beni nereye yazacağını biliyorsun.
Yarışmacı ya da jüri olacaksın her halükarda değil mi![]()
bu kuru kafa sana güvenip seçmişti şimdi ayvayı yerse görür ayollHayırlı olsun ablacım, başarılar dilerim malum ben katılamayacağım.@Çiğdem-
Çocukluğumdan beri dinlediğim Selda Bağcan'ın efsane parçalarından aslında bir şiirin müzik bulmuş hali...
Bölüm başı ücretini ben veriyorum yalnız.aaa tabi siz juri emekcilerimsiniz karın tokluğuna çalışan![]()
![]()
bu kuru kafa sana güvenip seçmişti şimdi ayvayı yerse görür ayoll![]()
![]()
![]()
Benim Selda Bağcan'ı sevdiğimi nerden biliyordun. 😱 @Tolstoyevskiaaa tabi siz juri emekcilerimsiniz karın tokluğuna çalışan![]()
![]()
bu kuru kafa sana güvenip seçmişti şimdi ayvayı yerse görür ayoll![]()
![]()
![]()
Benim Selda Bağcan'ı sevdiğimi nerden biliyordun. 😱 @Tolstoyevski
hhaha aa tamam işte kendi maaşını kendin öde cnmBölüm başı ücretini ben veriyorum yalnız.![]()
Ben de Zülfü Livaneli ile gelecektim ama işte yarışamayacağım maalesef.hhaha aa tamam işte kendi maaşını kendin öde cnm![]()
![]()
@Tolstoyevski atacandan puanları kapacam diye seçmişti![]()
Çok iyi seçim yapmışsın, eskilerden yürürsen baya iyi puanlar alırsın benden.Bu sezon biraz arabesk biraz pop biraz duygusallık yani her telden şarkılarla kalbimize işleyen Ebru Yaşar ile yarışıyorum. Şarkılarını çok beğendiğim, tarzını ve sesini de oldukça beğendiğim bir isimdir. Ayrıca canlı performansları da şahane.
Herkese başarılar diliyorum.
![]()
@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt
Hayırlı olsun ablacım, başarılar dilerim malum ben katılamayacağım.@Çiğdem-
Kafamda çokça şarkı var zaten eskilerden de bir sürü eser var bakalım gittiği yere kadar gideceğizÇok iyi seçim yapmışsın, eskilerden yürürsen baya iyi puanlar alırsın benden.![]()
Hachiko Ebru Gündeşle yarışmıştı sankiEvet ilk gün daha bitmeden 10 yarışmacımız belli oldu elinizi çabuk tutun başvuru yapacaklar
1 @Tolstoyevski Selda Bağcan
![]()
2 @Billy Kane Dua Lipa
![]()
3 @mayıs Kralı Lena Meyer
![]()
4 @Yiğitt İ lyas Yalçıntaş
![]()
5 @sokak sanati Sia
![]()
6 @denizz19 Ebru Yaşar
![]()
7 @batuhankaralar Erkan Oğur
![]()
8 @ozan Nazan Öncel
![]()
9 @Ahmed Ebru Gündeş
![]()
10 @mesmeso61 Müslüm Gürses
![]()
@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cevaa @Ahmed @MEnes @cookies @Maskeli Fedai @Dosi @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @BesaleT @GunesinOglu @Tzira @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @batuhankaralar @vadikızı @MayısKralı @denizz19 @mrt-06 - @OzaN @Tolstoyevski @mesmeso61 @berkann @S.G.A.T. @Thequeer @YıldırıM @XanTier @EnveR @dizi kolik @ozgur2113 @Yiğitt