Kurtlar Vadisi VATAN Yorum&Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle reklam hiç yok. Filmden çoğu kişinin haberi yok belki de. İddialı bir şey olsaydı tanıtımları her yerde olurdu. Ya çok çok iddialı bu yüzden ser verip sır vermediler ya da gerçekten çok da üst düzey bir iş olmayacak. Bilemiyorum umarım ilkidir. :D
Ben çözemedim iki halde de reklam olması iyi olurdu da neyse ; pana yı çozebilsem oyuncu kadrosunuda parlatmadı hayır bu ambalaj işleri önemli umarız beklediğimize değecek

Ben çözemedim iki halde de reklam olması iyi olurdu da neyse ; pana yı çozebilsem oyuncu kadrosunuda parlatmadı hayır bu ambalaj işleri önemli umarız beklediğimize değecek

inşallah bekledigimize degecek, bende İstanbul'da duraklarda vs hiç reklam görmedim, sadece sinema salonlarında reklam var.

Göreceğiz artık iyi çıkmasını istiyorum ama pek de umutlu değilim. Yanıltsınlar beni bundan rahatsız olmam. :D

Göreceğiz artık iyi çıkmasını istiyorum ama pek de umutlu değilim. Yanıltsınlar beni bundan rahatsız olmam. :D
kesin olarak kötü olmaz verdiğin paranın hakkını alır güzel bir film izlersin bunla ilgili şüphem yok ; mesele beklentini karşılayacak mı bu da kolay değil herkes apayrı şeyler istiyo yaşanmışlıklar var onları görmek isteyecek göremeyincede filme saldıracak işte filmin en büyük handikapı bu olacak

300 bin izlenirse öp başına koy. Hayır yani hayranların kaç yıldır güzel bir iş çıksın diye bekliyor ortaya son sezon kıvamında bir iş çıkacak diye üzülüyorum :)

300 bin izlenirse öp başına koy. Hayır yani hayranların kaç yıldır güzel bir iş çıksın diye bekliyor ortaya son sezon kıvamında bir iş çıkacak diye üzülüyorum :)
Tek fragmanla bu yorumu ben yapamam açıkçası. Filmi gördükten sonra dediğin gibi çıkarsa bunu bol bol söyleyebiliriz ama. :)

Tek fragmanla bu yorumu ben yapamam açıkçası. Filmi gördükten sonra bunu bol bol söyleyebiliriz ama. :)
Bak işte kendi ağzınla söylüyorsun tek fragman. Irak zamanındaki Pana olsa İstanbul'daki önemli kulelerin hepsine reklam vermişti üstüne de 3 tane fragman çıkarmışlardı. Açıkçası İstanbul'da görebildiğim kadarıyla hiç reklam yok, elimizde sadece yeni sezon tanıtımından hallice bir fragman var. Böyle olunca insanda beklenti falan da kalmıyor :A

Telif hakkı itirazı yolladım, 30 güne cevap verir PanaFilm öpmeseler bari :A:A

eline sağlık aga ; bence gayet de iyi bu haliyle daha fazla gaza getiriyo fragmandaki en büyük eksiklik müzik konusuydu bir tane daha var onu filmi izlemeden söylemem pek doğru olmaz

Kız filmi Necati Şaşmaz yazmış inanabiliyor musun güzel bir film olduğuna :A Ben inanmıyorum ama göreceğiz genel olarak yorumlar iyi olursa giderim :D
aa evet öğrendim ama keşke senaryoya karışmasa :A

zaten 2.hafta belli olur ilk hafta meraktan çoğu kişi gider ama senaryo iyiyse devamı gelir kötüyse 2.hafta düşer millet artık ilk hafta gidenlerin fikirlerine göre gitmeye başlıyor sinemaya kötü gitme dedimi tamam :F

@-KADİR-- aga nihayet reklam verilmeye başlanmış bugün bikac panoda gördüm demekki çalışma yeni başladı

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy