dizinin yurtdışında bu ka izlenmesine ne diyorsun yakında senin kanalın içerde sini de sollarDaha geçen @xBUGRAx ile konuşmuştuk, iyi bir transfer olmuş.
müzik dünyasında tilki kız dizi dünyasında bu yanı heryerde veletler çıkmaya başladıtotalde coşacak dizi bu arada @Forumdash a nanik diyorum bradan minik elifciğim hem cesur ve güzeli hem medceziri solluyor @Çiğdem- @mrt-06
hadsiz aleynayla bağdaştırıp hakaret edemezsin velet elife .ss senin kelleni alarızmüzik dünyasında tilki kız dizi dünyasında bu yanı heryerde veletler çıkmaya başladı
HHAHA aa hadi oradan bee buranında aleynası bu işte kanal 7 dizisiyle abartıldıhadsiz aleynayla bağdaştırıp hakaret edemezsin velet elife .ss senin kelleni alarız
hangi kanal d dizisi kız bu dizi kanal 7 deHHAHA aa hadi oradan bee buranında aleynası bu işte kanal d dizisiyle abartıldı
aaa pardon kanal 7 yazacaktım @Yiğitt görmeden düzelteyimhangi kanal d dizisi kız bu dizi kanal 7 de
ayrıca elif büyüyünce sen 45 yaşında pörsmüş olucan çatla
aaa 8 yaşındaymış bu ayoll gerçi bir ara daha konuştuğumuzu hatırlıyorum 18 yaşında anne olsaymısım diğer buranın kızları gibi bu kız yaşında çocuğum oluyormuşyoutube kanalından takip edebilirsin
https://www.youtube.com/channel/UC_pxFadPdX_8GDBHmKg3mXg
26 mı olacaksın sen şimdiaaa 8 yaşındaymış bu ayoll gerçi bir ara daha konuştuğumuzu hatırlıyorum 18 yaşında anne olsaymısım diğer buranın kızları gibi bu kız yaşında çocuğum oluyormuş
bu velet benim şuankı yaşıma geldiğinde ben 43 civarı oluyorum aa moralim bozuldu vlla😕😕😕 @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06
eylülde çifte bayram gibi birşey hem kurban Bayramı hem doğum günüm26 mı olacaksın sen şimdi
destere gelmeyecek doğum gününde.eylülde çifte bayram gibi birşey hem kurban ayramı hem doğum günüm
Hhahaha aaaa bune beedestere gelmeyecek doğum gününde.
Senin o günkü suratını merak ediyorum asılHhahaha aaaa bune bee
Gelmezse aynı bu şekilde hareket edersin zaten oankı halin gibi olmuş
hhahha aa bozulmam çoktan unutmuştur bencede ama söz konusu destere bakarsın çıkar gelir ona akıl sır ermezSenin o günkü suratını merak ediyorum asıl
Daha geçen @xBUGRAx ile konuşmuştuk, iyi bir transfer olmuş.
müzik dünyasında tilki kız dizi dünyasında bu yanı heryerde veletler çıkmaya başladı
finalin üzerinden 1.5 yıl geçmiş ama hala gündemde güneşin kızları handemi çekemeyen @Aserat ve @sokak sanati na nanik @Çiğdem- sen zaten her kadını çekemiyon o yüzden artık seni çekemiyor diye eklemicem @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @Dosi @gizem ak26 mı olacaksın sen şimdi
Kanal D dizileri her yerde, yıllarca TTfinalin üzerinden 1.5 yıl geçmiş ama hala gündemde güneşin kızları handemi çekemeyen @Aserat ve @sokak sanati na nanik @Çiğdem- sen zaten her kadını çekemiyon o yüzden artık seni çekemiyor diye eklemicem @Yiğitt @xBUGRAx @Harunnn60 @cookies @Dosi @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 57148
@sokak sanati olmamış atmış olsun kudursun öyle ne de olsa AlSel > B&BKanal D dizileri her yerde, yıllarca TT