Sen bir bilgisayarına baktır Eraycım herkeste başladı çünkü. Bu arada genel yorum alalım sadece ben yokum demek yetmez artık son bölümdeyiz.Valla başlamadı.
Sen bir bilgisayarına baktır Eraycım herkeste başladı çünkü. Bu arada genel yorum alalım sadece ben yokum demek yetmez artık son bölümdeyiz.Valla başlamadı.
Gerilim dolu bir bölüm olmuş. Yine elime düştünüz @dizi kolik @Çiğdem- Bir kurtulma ümidimiz benim zekam.
@turkuazz ile "O" savaşırken biz aradan sıyrılacak gibiyiz.
Karakterler baya kendini aşmış. @vadikızı ne öyle.
@destere tam fiyasko. Kılcal damar işkencesi yapılmış buna beyni yanmış.
aaa yalnız sanada fitilmi ne atmışlar @sokak sanati iştağını kesmişler @mrt-06destere paylaşmıştı bir video sürekli gereksiz yere oynuyordu, ordan aklıma geldi yapsam güzel olur diye.
Vadikızı bonişinin ölümünden sonra sıyırdı. Bu arada sende müzik çaldı demi?Gerilim dolu bir bölüm olmuş. Yine elime düştünüz @dizi kolik @Çiğdem- Bir kurtulma ümidimiz benim zekam.
@turkuazz ile "O" savaşırken biz aradan sıyrılacak gibiyiz.
Karakterler baya kendini aşmış. @vadikızı ne öyle.
@destere tam fiyasko. Kılcal damar işkencesi yapılmış buna beyni yanmış.
aaa yalnız sanada fitilmi ne atmışlar @sokak sanati iştağını kesmişler @mrt-06
Tabletten okudum bilgisayardan bakarım yine.Sen bir bilgisayarına baktır Eraycım herkeste başladı çünkü. Bu arada genel yorum alalım sadece ben yokum demek yetmez artık son bölümdeyiz.
Şimdi anlaşıldı tablet mobil sürüm olduğu için çalmamış.Tabletten okudum bilgisayardan bakarım yine.
Ben olmadığım için genel yorum yapma hevesim yok gerçekten.
Vadikızı bonişinin ölümünden sonra sıyırdı. Bu arada sende müzik çaldı demi?
Elektirik insan beynini de etkiliyor vücuda fazla verince zortlattırıyor ama elektrikten başka bir şey bu sezon finalinde göreceksiniz.
aaa demek oyüzden @dizi kolik i uçuramadım toakt attığımdaO fitili sende yedin girişte seninde özel güç kayboldu
Hepinizini etkiledi Umut doğru diyor.aaa yalnız sanada fitilmi ne atmışlar @sokak sanati iştağını kesmişler @mrt-06
aaa demek oyüzden @dizi kolik i uçuramadım toakt attığımda
yalnız en iyi dizi ekibi olduk dördümüz sezon finalidne biz bu oyunu bozarız ayoll @mrt-06
Yaptım işte Salih'ten falan bahsettim. Gerçekten başka üye mi kalmadı da mı Salih olmuş?Şimdi anlaşıldı tablet mobil sürüm olduğu için çalmamış.
Iyyy ben sana her bölüm uzun yorum yapıyordum ama.
Mobilden mi okudun?Yok çalmadı. Sonradan spoilerı açıp baktım neymiş diye
Birimiz feda olmalı bence. Çiğdem yada dizikolik yolun sonuna geldi. @dizi kolik aslında Ozan'a yazardı bi fırsat bulup niye yapmadın.
Hepinizini etkiledi Umut doğru diyor.
Yok çalmadı. Sonradan spoilerı açıp baktım neymiş diye
Birimiz feda olmalı bence. Çiğdem yada dizikolik yolun sonuna geldi. @dizi kolik aslında Ozan'a yazardı bi fırsat bulup niye yapmadın.
bu müzik sadece bendemi çalıyor ucube gibi birşeyde huykurup duruyor korktum gece gece HUBAAA DİYE birşey çığrıyorTabletten okudum bilgisayardan bakarım yine.
Ben olmadığım için genel yorum yapma hevesim yok gerçekten.
Mobilden mi okudun?
Zaten sürpriz ölümlerim meşhurdur.
Benim senaryolarım birkaç defa okunmalı tek seferde anlaşılmıyor bazen.aaa demek oyüzden @dizi kolik i uçuramadım toakt attığımda
yalnız en iyi dizi ekibi olduk dördümüz sezon finalidne biz bu oyunu bozarız ayoll @mrt-06
Ne var Salih kötü bir isim mi? Melek Korusun Salih baba vardı.Yaptım işte Salih'ten falan bahsettim. Gerçekten başka üye mi kalmadı da mı Salih olmuş?
Oo yeni bölüm gelmiş ha Güzeldi ya sokak sanatı şeytanlıklarına devam ediyor. Destere de sapıklık peşinde falan aynı tas aynı hamam yaniTeşekkürler. Yine bir ilki gerçekleştirdim fark ettin mi?
Eeeee yorum yok mu?
Nicklerin arasında kabak gibi duruyor.Benim senaryolarım birkaç defa okunmalı tek seferde anlaşılmıyor bazen.
Göreceğiz o ekibi.
Ne var Salih kötü bir isim mi? Melek Korusun Salih baba vardı.
Korku filmleri tema müziği ablacım korkman normal.bu müzik sadece bendemi çalıyor ucube gibi birşeyde huykurup duruyor korktum gece gece HUBAAA DİYE birşey çığrıyor
Orda bir tek yatutarsa hedef alınmadı gerideki herkes riskli zaten RüzgarGülü akıllılık edip gitmedi onlarla.Evet çalmadı.
Ben vampirler ile yatutmuşun savaşında kim ölecek onu merak ediyorum.
Oo yeni bölüm gelmiş ha Güzeldi ya sokak sanatı şeytanlıklarına devam ediyor. Destere de sapıklık peşinde falan aynı tas aynı hamam yani
şuan bendede kesildi soluğuKorku filmleri tema müziği ablacım korkman normal.
Orda bir tek yatutarsa hedef alınmadı gerideki herkes riskli zaten RüzgarGülü akıllılık edip gitmedi onlarla.
Bu arada @dizi kolik - Çiğdem tartışmasını nasıl buldun?