Sen bir bilgisayarına baktır Eraycım herkeste başladı çünkü.Valla başlamadı.![]()
Sen bir bilgisayarına baktır Eraycım herkeste başladı çünkü.Valla başlamadı.![]()
Gerilim dolu bir bölüm olmuş. Yine elime düştünüz @dizi kolik @Çiğdem- Bir kurtulma ümidimiz benim zekam.
@turkuazz ile "O" savaşırken biz aradan sıyrılacak gibiyiz.
Karakterler baya kendini aşmış. @vadikızı ne öyle.
@destere tam fiyasko. Kılcal damar işkencesi yapılmış buna beyni yanmış.![]()
aaa yalnız sanada fitilmi ne atmışlar @sokak sanati iştağını kesmişlerdestere paylaşmıştı bir video sürekli gereksiz yere oynuyordu, ordan aklıma geldi yapsam güzel olur diye.![]()
Vadikızı bonişinin ölümünden sonra sıyırdı.Gerilim dolu bir bölüm olmuş. Yine elime düştünüz @dizi kolik @Çiğdem- Bir kurtulma ümidimiz benim zekam.
@turkuazz ile "O" savaşırken biz aradan sıyrılacak gibiyiz.
Karakterler baya kendini aşmış. @vadikızı ne öyle.
@destere tam fiyasko. Kılcal damar işkencesi yapılmış buna beyni yanmış.![]()
Tabletten okudum bilgisayardan bakarım yine.Sen bir bilgisayarına baktır Eraycım herkeste başladı çünkü.Bu arada genel yorum alalım sadece ben yokum demek yetmez artık son bölümdeyiz.
![]()
Şimdi anlaşıldı tablet mobil sürüm olduğu için çalmamış.Tabletten okudum bilgisayardan bakarım yine.
Ben olmadığım için genel yorum yapma hevesim yok gerçekten.![]()
Vadikızı bonişinin ölümünden sonra sıyırdı.Bu arada sende müzik çaldı demi?
Elektirik insan beynini de etkiliyor vücuda fazla verince zortlattırıyor ama elektrikten başka bir şey bu sezon finalinde göreceksiniz.![]()
aaa demek oyüzden @dizi kolik i uçuramadım toakt attığımdaO fitili sende yedin girişte seninde özel güç kayboldu![]()
Hepinizini etkiledi Umut doğru diyor.
aaa demek oyüzden @dizi kolik i uçuramadım toakt attığımda
yalnız en iyi dizi ekibi olduk dördümüz sezon finalidne biz bu oyunu bozarız ayoll@mrt-06
Yaptım işte Salih'ten falan bahsettim. Gerçekten başka üye mi kalmadı da mı Salih olmuş?Şimdi anlaşıldı tablet mobil sürüm olduğu için çalmamış.
Iyyy ben sana her bölüm uzun yorum yapıyordum ama.![]()
Mobilden mi okudun?Yok çalmadı. Sonradan spoilerı açıp baktım neymiş diye
Birimiz feda olmalı bence. Çiğdem yada dizikolik yolun sonuna geldi. @dizi kolik aslında Ozan'a yazardı bi fırsat bulup niye yapmadın.![]()
Hepinizini etkiledi Umut doğru diyor.![]()
Yok çalmadı. Sonradan spoilerı açıp baktım neymiş diye
Birimiz feda olmalı bence. Çiğdem yada dizikolik yolun sonuna geldi. @dizi kolik aslında Ozan'a yazardı bi fırsat bulup niye yapmadın.![]()
bu müzik sadece bendemi çalıyor ucube gibi birşeyde huykurup duruyor korktum gece geceTabletten okudum bilgisayardan bakarım yine.
Ben olmadığım için genel yorum yapma hevesim yok gerçekten.![]()
Mobilden mi okudun?
Zaten sürpriz ölümlerim meşhurdur.![]()
![]()
Benim senaryolarım birkaç defa okunmalı tek seferde anlaşılmıyor bazen.aaa demek oyüzden @dizi kolik i uçuramadım toakt attığımda
yalnız en iyi dizi ekibi olduk dördümüz sezon finalidne biz bu oyunu bozarız ayoll@mrt-06
Ne var Salih kötü bir isim mi? Melek Korusun Salih baba vardı.Yaptım işte Salih'ten falan bahsettim. Gerçekten başka üye mi kalmadı da mı Salih olmuş?![]()
Oo yeni bölüm gelmiş haTeşekkürler.Yine bir ilki gerçekleştirdim fark ettin mi?
Eeeee yorum yok mu?![]()
Nicklerin arasında kabak gibi duruyor.Benim senaryolarım birkaç defa okunmalı tek seferde anlaşılmıyor bazen.
Göreceğiz o ekibi.
Ne var Salih kötü bir isim mi? Melek Korusun Salih baba vardı.![]()
Korku filmleri tema müziği ablacım korkman normal.bu müzik sadece bendemi çalıyor ucube gibi birşeyde huykurup duruyor korktum gece gece![]()
![]()
HUBAAA DİYE birşey çığrıyor
![]()
![]()
![]()
Orda bir tek yatutarsa hedef alınmadı gerideki herkes riskli zaten RüzgarGülü akıllılık edip gitmedi onlarla.Evet çalmadı.
Ben vampirler ile yatutmuşun savaşında kim ölecek onu merak ediyorum.![]()
Oo yeni bölüm gelmiş haGüzeldi ya sokak sanatı şeytanlıklarına devam ediyor. Destere de sapıklık peşinde falan aynı tas aynı hamam yani
![]()
şuan bendede kesildi soluğuKorku filmleri tema müziği ablacım korkman normal.
Orda bir tek yatutarsa hedef alınmadı gerideki herkes riskli zaten RüzgarGülü akıllılık edip gitmedi onlarla.
Bu arada @dizi kolik - Çiğdem tartışmasını nasıl buldun?![]()