Sihirli hayatları sihirli annemin 37.bölümünden yazdımSende yazabilirsin aslında yardımcıs enarist falan katılabilirsin![]()
O versionu ben hiç izlemedim nedense denkmi gelmedim blmiyorum
bu zaten hafta içi hergünkü bölümden yazdım bunuO versionu ben hiç izlemedim nedense denkmi gelmedim blmiyorum![]()
selenayı tekrar çekielcek dediler ama yalan sanırımbu zaten hafta içi hergünkü bölümden yazdım bunu
bilmiyorumselenayı tekrar çekielcek dediler ama yalan sanırım![]()
Bu sihirli annemin filimide olmucak sanırımbilmiyorum
iftira engelliyor halkın polisinde işlerim belkiBu sihirli annemin filimide olmucak sanırım![]()
Ne iftirasıiftira engelliyor halkın polisinde işlerim belki
terör örgütü çocukları kaçırıp sihirli annem seyrettiriyor zorla dedilerNe iftirası![]()
aa ben oyüzden bittiğini dizinin bilmiyordum cnm ama sen daha iyi bilirsinterör örgütü çocukları kaçırıp sihirli annem seyrettiriyor zorla dediler
oyüzden bitti hatta göndermede yaptılar sana kötülük yapan affet her şeyi kaydeden kader onuda halleder finalindeaa ben oyüzden bittiğini dizinin bilmiyordum cnm ama sen daha iyi bilirsin![]()
aa kötü olmuş ozamanoyüzden bitti hatta göndermede yaptılar sana kötülük yapan affet her şeyi kaydeden kader onuda halleder finalinde
kanal d veremez oda ceza alır
evet @Çiğdem- Arka sokaklar bile iftira yedi yapımcı güçlü 342.bölümden dinden dolayı dini kötülüyor. dediler tuzakmışiftiradan dolayı galiba![]()
Arka sokaklara birşey olmaz devlet onları tutuyorevet @Çiğdem- Arka sokaklar bile iftira yedi yapımcı güçlü 342.bölümden dinden dolayı dini kötülüyor. dediler tuzakmış
yapımcı güçlü ve akıllı tuzağı ortaya çıkardı her şeyi ve olayların unutulmasını beklediArka sokaklara birşey olmaz devlet onları tutuyor![]()
![]()
![]()
rıza baba çok yaşlandı ne zaman bitecek bu dizi bu yıl bitermiyapımcı güçlü ve akıllı tuzağı ortaya çıkardı her şeyi ve olayların unutulmasını bekledi