Ama halkın polisi izleride çoktu bölümde bu diziye polisiye çok yakışmıyor
Babası kimdi
@ömer karataş sadık rolündeBabası kimdi
aaa evet babamla izledik bizde basket ve futbolu kazandık@ömer karataş sadık rolünde
@Çiğdem- A milli takıma maç kazandırdı Bu dizi Hırvatistan yenildi braganın hesabı soruldu beşiktaşın başına ıvan bebek gelmesin
ama daha bitmedi futbolda iş uzadı o ukrayna maçını hırvatistan maçını işleyecem Pako östersunds ve vardar maçında kötü büyüler yaptı ukrayna maçında ama hırvatistan maçında topa ve hakeme yapılan büyü sizin müdahalenizle ucuz yırtıyor çekirde bir sıçradı iki sıçradı 3 ü de yenildi büyü konusunda Selim senaryoda eskişehirde dünya kupasına kalırsak dizi rusyaya çıkarma yapacak @Çiğdem-aaa evet babamla izledik bizde basket ve futbolu kazandık
haftalık hepsi geçen yıl çökmüştükla oyüzden haftalık haftada 1Haftada 28 bölüm gidiyorsun herhalde
haftalık
@Harunnn60 vardıya o kızdı yarışmada ona oy vermedim diye rihanna katy pery oda sinirden @DarkLeqenD de @Harunnn60 ta bakmadı sinirlendim @sokak sanati nin rihannasına oy verdimBana çok hızlı gidiyorsun gibi geldi artık bu dizileri bitir Türkçe çeviri yayınla
@Harunnn60 vardıya o kızdı yarışmada ona oy vermedim diye rihanna katy pery oda sinirden @DarkLeqenD de @Harunnn60 ta bakmadı sinirlendim @sokak sanati nin rihannasına oy verdim