Aynen sen köle sayılırsın orta çağda olsaydık.Admin oldun ya... Havalandın tabii...
Aynen sen köle sayılırsın orta çağda olsaydık.Admin oldun ya... Havalandın tabii...
Neyse, sana mı kaldım sohbet için? @Tolstoyevski var buradaAynen sen köle sayılırsın orta çağda olsaydık.
@OzaN babam, @RüzgarGülü annem, ben gayrimeşru çocukları. Dün gece ne içmiştiniz acaba, neyin kafası bu. @TolstoyevskiNeyse, sana mı kaldım sohbet için? @Tolstoyevski var burada
Bak ne dedi sana
https://fav10.net/forum/members/baris_yapar29.84192/#profile-post-154885
Dün gece anladım ki Tolstoyevski benden daha güzel oluyormuş (kafası)@OzaN babam, @RüzgarGülü annem, ben gayrimeşru çocukları. Dün gece ne içmiştiniz acaba, neyin kafası bu. @Tolstoyevski
Efsane sohbet dönmüş, film senaryosu çıkar buradan.@OzaN babam, @RüzgarGülü annem, ben gayrimeşru çocukları. Dün gece ne içmiştiniz acaba, neyin kafası bu. @Tolstoyevski
Baba ben olsam bende sorun etmezdim bunu. Ayrıca senin bana karşı hep bi ilgini hissetmiştim. Ama benim için sadece forumun admisinin yaniEfsane sohbet dönmüş, film senaryosu çıkar buradan.
Tam 4. Yılı devirdiğin güne denk geldi aşkım yaa.Tarih 15 Eylül 2017
Forumda kimse yok, iletişim hatları koptu. Kurucu üyelerden ses soluk yok. Ortalıkta darbe söylentisi var. Her yer ıssız.. Kalan 3-3 kişi yaşam mücadelesi veriyor..
Veeeee
Sadece ikimiz varız Buda Böyle bir anı olarak kalsın kardeşimle @Ahmed
Ekli dosyayı görüntüle 57141
Ben sana diyorum ama bizim aramızda ki bağ çok değişik böyle daha önceden de ilginç olaylar yaşamıştık yani tesadüf değil her şey biz arkadaşlık için yaratılmışız <3Tam 4. Yılı devirdiğin güne denk geldi aşkım yaa.
Su millet gelse keşke, özledim forumu.
Laflara bak laflara, yerüm seni. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Ben sana diyorum ama bizim aramızda ki bağ çok değişik böyle daha önceden de ilginç olaylar yaşamıştık yani tesadüf değil her şey biz arkadaşlık için yaratılmışız <3
Merhaba, Neler oluyor?
Çabayı takdir ediyorum o kadar koymak ciddi bir emek ister.
Resmen gün sayıyorum artık. Okul falan da var ya 3 gün çok hızlı geçecek
Çabayı takdir ediyorum o kadar koymak ciddi bir emek ister.
Takdirimi geri alıyorum o zaman.Resmen gün sayıyorum artık. Okul falan da var ya 3 gün çok hızlı geçecek
Kendisi daha fenasını yapmıştı Benimki yine insaflı, bilgisayarı kasmasın istedim, hareketli emoji olduğpu için yanar falan şimdi @mrt-06Takdirimi geri alıyorum o zaman.