Star Dolunay - Dizi Yorumları

İlk bölümleri çok fazla bakmadım ama 3.bölümden bakıp diziyi takibe başladım:D:D
aa ne güzel giderek forumdakı izleyici kitlesi artıyor @Yiğitt :Z:Z:Z

dizi normal aşk dizilerinden değil dram havasında gidiyor daha çok küöük çocuk üzerinden gidiyor hikaye bu yazın farklı işlerinden bence :A

aa ne güzel giderek forumdakı izleyici kitlesi artıyor @Yiğitt :Z:Z:Z

dizi normal aşk dizilerinden değil dram havasında gidiyor daha çok küöük çocuk üzerinden gidiyor hikaye bu yazın farklı işlerinden bence :A
kız sen de böyle oluyorsundur fandazdik film-dizi izlerken ama memeli oğlanlar için katlanıyon korkuya:A

8. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Nazlı ve Ferit arasında iyi gelişmeler olur diyordum. Yani kayda değer pek bir şey olmadı. Demet hamile çıktı, bakalım bunu nereye bağlayacaklar? :D

Son sahnede de Alya bir şeyler söyleyeceğini duyurdu, herkes oraya bakıyordu. Bakalım ne diyecek? (Bence diyemeden bir şey olacak, klasik Türk dizisi :A )

9. bölüm fragmanları:

Fragmanlar baya güzel, bu bölüm dizi adına iyi ilerlemeler olacak. Alya, Deniz'i atara getirdi. Keşke Deniz ve Nazlı izlesek hep, Ferit de Asuman'ı alsın. :T: @Çiğdem-

Şimdi nikah sahnesini izledim de Tarık ve Fatoş çifti çok tatlı, başrollerden daha iyi olmuş. :F

8. BÖLÜM

Güzel bölümdü, Nazlı ve Ferit arasında iyi gelişmeler olur diyordum. Yani kayda değer pek bir şey olmadı. Demet hamile çıktı, bakalım bunu nereye bağlayacaklar? :D

Son sahnede de Alya bir şeyler söyleyeceğini duyurdu, herkes oraya bakıyordu. Bakalım ne diyecek? (Bence diyemeden bir şey olacak, klasik Türk dizisi :A )

9. bölüm fragmanları:

Fragmanlar baya güzel, bu bölüm dizi adına iyi ilerlemeler olacak. Alya, Deniz'i atara getirdi. Keşke Deniz ve Nazlı izlesek hep, Ferit de Asuman'ı alsın. :T: @Çiğdem-

Şimdi nikah sahnesini izledim de Tarık ve Fatoş çifti çok tatlı, başrollerden daha iyi olmuş. :F
aa bölüm çok güzeldi yarın 6 reyting gelse hem ferit beyde soyundu :A @Yiğitt @xemrexxx

@mrt-06 da gelmiş forumda çoğalmaya başladık :A :A :A @turkuazz

9. BÖLÜM

Güzel bölümdü, bölümde en çok Tarık ve Fatoş'un nikah sahnesi hoşuma gitti. Damat ve gelinden daha çok damat geline benzemişler. :F

Nazlı son sahnede istifa etti, fragmanı izledim de sözleşme imzalamış. Öyle gitmesi kolay değil. :A Deniz tanzimatı ben öderim diyor, Nazlı kabul etmez böyle bir şeyi. :D

10. Bölüm fragmanımız:

@turkuazz @Çiğdem-

9. BÖLÜM

Güzel bölümdü, bölümde en çok Tarık ve Fatoş'un nikah sahnesi hoşuma gitti. Damat ve gelinden daha çok damat geline benzemişler. :F

Nazlı son sahnede istifa etti, fragmanı izledim de sözleşme imzalamış. Öyle gitmesi kolay değil. :A Deniz tanzimatı ben öderim diyor, Nazlı kabul etmez böyle bir şeyi. :D

10. Bölüm fragmanımız:

@turkuazz @Çiğdem-

ergenler denize saydırmaya başlamış :A ferit beyden daha iyi bence :F

Bölüm güzeldi, son sahnede sözleşmeyi yırttı Ferit. Nazlının Japonca hocası ile restoran açma işi de olacak gibi. :)

11. BÖLÜM

Çok güzel bölümdü, son bölümler içerisinde en çok bunu izlerken zevk aldım. Nazlı ve Japon hoca restoranı satın aldı. Restorana bir ortak da Ferit çıktı. Son sahnede baya şaşırdım, Nazlı ayrı şok olmuştur tabi. :D

Deniz, Asuman'ın bilgileri ilettiğini Alya'dan öğrendi. Baya şaşırdı o da, bakalım ne yapacak? Nazlı'ya söylediği şarkı da güzeldi. :bhr:

12. Bölüm Fragmanı:

Fragman da bomba. :Z @Çiğdem-

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem