- Reaksiyon puanı
- 29,835
- Puanı
- 1,059
Boşuna demedik bir gün herkes Aleynacı olacak diyeO da gizli Aleyna'cılardan çıktı, yakalayıp verdik etiketi.
Boşuna demedik bir gün herkes Aleynacı olacak diyeO da gizli Aleyna'cılardan çıktı, yakalayıp verdik etiketi.
Bu sayıyı tutturmam fikirlerimin değiştiği anlamı tasimaz@turkuazz da kazandı ona niye laf yok Burada şarkıyı kötülüyordu ama gizli gizli o da Aleyna dinliyormuş, ortaya çıktı
Eyvah bu başlığa kim kattı beni etiket yeterliydiO da gizli Aleyna'cılardan çıktı, yakalayıp verdik etiketi.
Gerekeni yaptık.Eyvah bu başlığa kim kattı beni etiket yeterliydi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@MayısKralı ile @MasacRE- i kötülüyordum herşeyi berbat ettin ayollEyvah bu başlığa kim kattı beni etiket yeterliydi
Aslında tuzağa düşürüldüm sayın Adminimiz etiketi onaylamis ama bu başlıkta olacağımı kimse söylemedi ilk olarak başlıkta @MasacRE ile @MayısKralı yazıyordu sonradan eklemisler buraya benide büyük bir komplo oldu
Aslında tuzağa düşürüldüm sayın Adminimiz etiketi onaylamis ama bu başlıkta olacağımı kimse söylemedi ilk olarak başlıkta @MasacRE ile @MayısKralı yazıyordu sonradan eklemisler buraya benide büyük bir komplo oldu
ben yorum yaparken @MasacRE- e sen konudada başlıktada yoktun bizim kulübümüzü dağıtmak için @S.G.A.T. ayarladı kesin etiketi hemen boynuna takıp konuya eklediBenim suçum yok diyorum ya banada komplo oldu
O zaman fb-gs maçında fb yi tutarsın galatasaray marş yapmış Alanya tilkinin şarkısını@MayısKralı ile @MasacRE- i kötülüyordum herşeyi berbat ettin ayoll
Benim suçum yok diyorum ya banada komplo oldu
Yine kotuleye bilirsin aslında bahtsızlık bu başka yarışma olsa tutturamam ama bu tarz bir yarışmayı tutturdum Bileydim tahmin yapmazdim@MayısKralı ile @MasacRE- i kötülüyordum herşeyi berbat ettin ayoll
Okuyan da En İyi Aleyna'cı etiketi aldın sanacak. En İyi Müzik Tahmincisi daha ne olsun.Yine kotuleye bilirsin aslında bahtsızlık bu başka yarışma olsa tutturamam ama bu tarz bir yarışmayı tutturdum Bileydim tahmin yapmazdim
Öyle ama başlığa da eklenince biraz karıştı durumlar işin bu tarafını hesaba katmamistikOkuyan da En İyi Aleyna'cı etiketi aldın sanacak. En İyi Müzik Tahmincisi daha ne olsun.
İşin bu tarafını hesaba katmamisizTurkuaz artık ne dese boş, nasıl sıkı bir Aleyna takipçisi olduğu kanıtlandı burada Hiç inkar etmesin boşuna
Haberde gördüm spor haberlerinde seyredenler bilir bunuÖyle ama başlığa da eklenince biraz karıştı durumlar işin bu tarafını hesaba katmamistik
İşin bu tarafını hesaba katmamisiz
Taraftarın söylediği şarkıyı mı diyorsun?Haberde gördüm spor haberlerinde seyredenler bilir bunu
Evet sen olsan bari den sormuşTaraftarın söylediği şarkıyı mı diyorsun?