eTV Hissikablelvuku: Bir Katilin Hikayesi | Bölüm 4

Yavaş yavaş oturuyor bir şeyler. Genel olarak hareketsiz bir bölümdü olay yönünden fakat karakterin psikolojik yönünü çok iyi aktardığın için çok akıcı geçti. Anlatım tarzını bence oturtmuşsun artık bu bölümde. :X

Katilin bu öldürdüğü kadınla ilgili kurtardım nidalarını görünce sana mı kaldı kadını kurtarmak diye yakasına yapışıp hesap sormak istiyorum. :bağır:

Onun dışında parmak olayını çok iyi anlatmışsın yani ve hikayenin sonu baya iyi bir ters köşe oldu benim için. Biraz kafam karıştı ama şimdi ben o kısmı 2 defa okudum ama sanırım diğer bölümde açığa çıkacak. Rüya mı yoksa gerçek mi, hangisi rüya hangisi gerçek ayırt edemedim. :F

Emeğine sağlık Melih. :X @XanTier

3.84 not ortalamalı diplomamı
Psikopat olacağı belliymiş. :D
Üniversiteden çıktıktan sonra gece yarısına kadar deniz kenarında otururduk hep. İçerdik… Eğlenirdik…
Hıı inandık. Vahiy yoluyla mı yaptın 3.84'ü sahtekar herif.
Yeni evime taşındım bugün. Her gün birkaç kez adamın evine çıktım, ama bir kez bile açmadı kapıyı. Apartmanın önündeki siyah kedi de 3 gündür ortalıkta yok.
Şimdi bu kara kedili ev zaten eski evi değil miydi ya? Çünkü oraya girdiğinde "artık taşınacağım, her şeyi geride bırakacağım" diyordu. (b)

Ben bu bölümü sevemedim. 3. bölümdeki gizemden sonra fazla aksiyon sosu katılmış gibi geldi. Hele parmaklardan kurtulmamasını falan anlamlandıramadım. -çünkü birinin kendi üzerine suçu atmaya çalıştığını düşündü-

3.84 not ortalamalı diplomamı
Psikopat olacağı belliymiş. :D
Üniversiteden çıktıktan sonra gece yarısına kadar deniz kenarında otururduk hep. İçerdik… Eğlenirdik…
Hıı inandık. Vahiy yoluyla mı yaptın 3.84'ü sahtekar herif.
Yeni evime taşındım bugün. Her gün birkaç kez adamın evine çıktım, ama bir kez bile açmadı kapıyı. Apartmanın önündeki siyah kedi de 3 gündür ortalıkta yok.
Şimdi bu kara kedili ev zaten eski evi değil miydi ya? Çünkü oraya girdiğinde "artık taşınacağım, her şeyi geride bırakacağım" diyordu. (b)

Ben bu bölümü sevemedim. 3. bölümdeki gizemden sonra fazla aksiyon sosu katılmış gibi geldi. Hele parmaklardan kurtulmamasını falan anlamlandıramadım. -çünkü birinin kendi üzerine suçu atmaya çalıştığını düşündü-
Niye öyle diyosun? 3.84 yapmak için uzaylı gibi yaşamaya gerek yok. Adam zeki bi kere :A
Kedi eski evinde, 8 gün sonra yenisine taşındığını görüyor rüyasında. Yani 8 gün boyunca hala esk evindeydi. Orada bir anlam karmaşası olmuş olabilir, Yeni evime taşındımdan sonraki cümle Ayın 18'inden sonrasını anlatıyor aslında, 25'i değil. Hata bende. :D
Parmak hikayesini biraz sonralara saklamayı düşünüyorum. :A

Niye öyle diyosun? 3.84 yapmak için uzaylı gibi yaşamaya gerek yok. Adam zeki bi kere :A
Kedi eski evinde, 8 gün sonra yenisine taşındığını görüyor rüyasında. Yani 8 gün boyunca hala esk evindeydi. Orada bir anlam karmaşası olmuş olabilir, Yeni evime taşındımdan sonraki cümle Ayın 18'inden sonrasını anlatıyor aslında, 25'i değil. Hata bende. :D
Parmak hikayesini biraz sonralara saklamayı düşünüyorum. :A

3.84 yapmak için uzaylı gibi yaşamaktan ziyade çalışılması gerektiğini düşünüyorum. :D Her gece öyle akamaz yani. :A

Parmak hikayesi şu anda beni sürükleyen ana unsur ama. :D Bence çoğu kişiye göre de öyledir.

3.84 yapmak için uzaylı gibi yaşamaktan ziyade çalışılması gerektiğini düşünüyorum. :D Her gece öyle akamaz yani. :A

Parmak hikayesi şu anda beni sürükleyen ana unsur ama. :D Bence çoğu kişiye göre de öyledir.
Şimdi ben 3.84 yaptım her gece akıyorum diye, apışıp kalacaksın. Ama değil maalesef :A Mimarlık çok zor değil deyip sıyrılayım bari :F
Ya gidilir, hem bu adam okuduğu zaman 80'li yıllara denk geliyor. O zaman üniversite okuyan insanlar her şeye zaman ayırmayı başarıyorlardı mucizevi bir şekilde. :D
Dokundurmaya, bahsetmeye devam ederiz elbette parmaktan. Ama aydınlanması maalesef biraz gecikecek. Daha hiç yazmadan ilk aklıma gelen unsur parmaktı, bozulsun istemem erkene alarak. :D

Şimdi ben 3.84 yaptım her gece akıyorum diye, apışıp kalacaksın. Ama değil maalesef :A Mimarlık çok zor değil deyip sıyrılayım bari :F
Ya gidilir, hem bu adam okuduğu zaman 80'li yıllara denk geliyor. O zaman üniversite okuyan insanlar her şeye zaman ayırmayı başarıyorlardı mucizevi bir şekilde. :D
Dokundurmaya, bahsetmeye devam ederiz elbette parmaktan. Ama aydınlanması maalesef biraz gecikecek. Daha hiç yazmadan ilk aklıma gelen unsur parmaktı, bozulsun istemem erkene alarak. :D

Mimarlık zor be. Bir sürü maket falan yapıyorlar. :D Neyse yani çok önemli bir hata değil. :A

Eve nasıl girdi o parmaklar, orasını merak ediyorum. Artık bekleyecez 524. bölümü. :/

Güzel bölüm olmuş ama okurken sıkılmasam da hikaye biraz tekdüze hale gelmeye başladı benim zannımca. Yani kişi sadece kendi kendine konuşuyor ama olan hiçbir şey yok gibi :D

Emeğine sağlık yine de güzel olan asıl şey diyaloglar ama tek başına para eder mi bilemiyorum :A acaba sokağın başından bakan adam kim kesin aynadan kendine bakmıştır ya da rüyadır bu adam sıyırmış kafayı :F

@XanTier

Doğru bi anlatıcı değilmişsin gibi geliyor bana. Özellikle kovalama sahnesinde ki heyecanı hiseedemedim. Biraz fazla amatör olmuş.:A