TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 58.Bölüm (Sezon Finali)

En çok hangi röportajı beğendiniz? /En çok hangisi aklınızda kaldı?

• 1. bölüm - xBUGRAx

Oy: 1 6.3%
  • 2. bölüm - S.G.A.T.

Oy: 2 12.5%
  • 3. bölüm - Yiğitt

Oy: 5 31.3%
  • 4. bölüm - ozgur2113

Oy: 2 12.5%
  • 5. bölüm - Thequeer

• 6. bölüm - XanTier

• 7. bölüm - Ahmed

Oy: 4 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Vallaha ben yapmıyorum. Ben yapsam zaten özelden derim şunları yaptım diye. :A

Bende sen zannediyorum. Ciddi manada birisi olayları biliyor galiba. :F @mrt-06 @Çiğdem-
Her itirafı ben sanıyorlar bende ya senden ya @mrt-06 'dan yada @Harunnn60 'dan şüpheleniyorum. Aramızda biri yapıyor kesin:A
@mrt-06 sen demeden bende diyeyim @sokak sanati sandığınız itirafları ben yapmıyorum ama bende hep o sanıyorum :F
aa vlla kim ne paıyor ediyor bilmiyorum itirafları son haftalar doğru düzgün okumadım bile :A

@Ahmed in biraz ara vermesi iyi oldu bence canı sıkılan itiraf yapıyordu :A :A :A

@mrt-06

@mrt-06 sen demeden bende diyeyim @sokak sanati sandığınız itirafları ben yapmıyorum ama bende hep o sanıyorum :F
Her itirafı ben sanıyorlar bende ya senden ya @mrt-06 'dan yada @Harunnn60 'dan şüpheleniyorum. Aramızda biri yapıyor kesin:A
Vallaha ben yapmıyorum. Ben yapsam zaten özelden derim şunları yaptım diye. :A

Bende sen zannediyorum. Ciddi manada birisi olayları biliyor galiba. :F @mrt-06 @Çiğdem-
Geçen sezonun senaryo ekibi, kendinizi ifşaladınız. :F

İtiraf olarak çook kötü bir sezondu.. Sanki kurgulanmiş bir sezon gibiydi. Tek konu üzerinden gidildi başroller @Çiğdem- @Dosi @vadikızı üzerine kurulmuş kurulmuş kurgusal programdı:T:
Mini dizi gibi itiraflar sevilmeyince erken final gibi olmuş:F

Formattaki yenilik çok güzeldi. Kimin fikriyse, fikrine sağlık. Konuk almak, programda benimde beğendiğim, herkeside heycan uyandaracak bölüm olmuştu.

Emeğine sağlık @Ahmed güzel yürüttün...

Yeni sezon ne zaman @mrt-06 sen mi suncan yine? @RevaN nerde:T: doktor oldu mu? Nerde muayenehanesi:X Hangi sağlık kuruluşunda çalişiyor :F uzmanlık alanı neresiydi:F

İtiraf olarak çook kötü bir sezondu.. Sanki kurgulanmiş bir sezon gibiydi. Tek konu üzerinden gidildi başroller @Çiğdem- @Dosi @vadikızı üzerine kurulmuş kurulmuş kurgusal programdı:T:
Mini dizi gibi itiraflar sevilmeyince erken final gibi olmuş:F

Formattaki yenilik çok güzeldi. Kimin fikriyse, fikrine sağlık. Konuk almak, programda benimde beğendiğim, herkeside heycan uyandaracak bölüm olmuştu.

Emeğine sağlık @Ahmed güzel yürüttün...

Yeni sezon ne zaman @mrt-06 sen mi suncan yine? @RevaN nerde:T: doktor oldu mu? Nerde muayenehanesi:X Hangi sağlık kuruluşunda çalişiyor :F uzmanlık alanı neresiydi:F
Ben daha devam ettirmem @Ahmed devam ettirecek bahar sonu-kışa doğru. :D