Irmak Ünal Kaslı Vücuduyla Göz Doldurdu

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
irmak-unal-e-215805DM.jpg

Güzel oyuncu Irmak Ünal Şamdan dergisine özel açıklamalar verdi.

Art arda verdiği pozlarla çok konuşulan ünlü oyuncu 'pozlarımla insanları spor yapmaya teşvik ediyorum' dedi.

Irmak Ünal 1 ay önce eşinden boşanmıştı.

irmak-unal-e-214642JL.jpg
irmak-unal-e-214643LF.jpg
irmak-unal-e-214643CB.jpg
irmak-unal-e-214729DX.jpg
irmak-unal-e-214729WS.jpg

Son düzenleme:
Bende sporla az çok uğraşan birisiyim zaten şu an sıkı bir vücuda sahibim ama karın bölgemi ve kollarımı sertleştirmek istiyorum fakat yakın zamanda pek mümkün değil sanırım salona gitmem... Estetik açıdan göğüs kasları çok belirgin olmuş fakat kötü durmuyor. Tabi ben göğüs bölgesi üzerine böyle bir çalışma yapmak eğiliminde değilim. :X

Erkeksi kadınlar ve kadınsı erkekler itici gelmiştir bana hep. Kadın dediğin zayıf ya da hafif balık etli, en fazla 1.65-1.70 boylarında, kadın gibi kadın olacak.
Kadının güçlü olmasını kaldıramayan her erkek dış görünüşü açısından estetik durmadığı bahanesiyle kadının bu şekilde bir vücuda sahip olmaması gerektiğini söylerler. O yüzden sana yakıştıramadım bu yorumu...

Erkeksi kadınlar ve kadınsı erkekler itici gelmiştir bana hep. Kadın dediğin zayıf ya da hafif balık etli, en fazla 1.65-1.70 boylarında, kadın gibi kadın olacak.
Kas yapmayı, fiziksel olarak güçlü olmayı sadece erkeklerde düşünebildiğin için sana göre 'kadın'ın tanımlamasına uymuyor. :D Kadın gibi kadın ifadesi de olmamış.

Kadın dediğin etli butlu olacak bu ne yav
Kaslı kadına aga derim ben

Sen vücut olarak 1.80-1.90, iri yapılı, yüz hattı kemikli; yani erkek gibi erkek olduğunu düşünüyor musun? Ya bir de boy vermişsin. :D Senin beğenin, senin kadında tercihin olabilir bu ancak kişisel zevklerini "kadın gibi kadın" ya da "erkek gibi erkek" şeklinde ifade etmemen gerekir.

Sen vücut olarak 1.80-1.90, iri yapılı, yüz hattı kemikli; yani erkek gibi erkek olduğunu düşünüyor musun? Ya bir de boy vermişsin. :D Senin beğenin, senin kadında tercihin olabilir bu ancak kişisel zevklerini "kadın gibi kadın" ya da "erkek gibi erkek" şeklinde ifade etmemen gerekir.

Ne bu tepki anlamadım, kişisel yorumumu özgürce söyleyemeyecek miyim? Oldu olacak linç etseydin bir de ders vermeye kalkmış "ifade etmemen gerekir" diye, öncelikle her şeyden önce öğretmenlik taslamaman gerekir. İkincisi ben hakaret mi küfür mü etmişim, sadece kişisel zevk ya da beğenimin ölçütünü dile getirmiş olmak bana haram mı? Evet benden daha kaslı, daha uzun, daha sert kadınlar doğal olarak hoşuma gitmez, doğanın kanunu bu zaten. Fakat anlamadığım nedir bu linç girişimi, özgürce yorum yapmaya çekinir olduk. En nefret ettiğim şey öğretmen olmayıp da öğretmenlik taslanması, şunu yapma bunu etme diye, tavsiye istemediğim halde bilirkişiymişçesine öğütler verilmesi.........

Ne bu tepki anlamadım, kişisel yorumumu özgürce söyleyemeyecek miyim? Oldu olacak linç etseydin bir de ders vermeye kalkmış "ifade etmemen gerekir" diye, öncelikle her şeyden önce öğretmenlik taslamaman gerekir. İkincisi ben hakaret mi küfür mü etmişim, sadece kişisel zevk ya da beğenimin ölçütünü dile getirmiş olmak bana haram mı? Evet benden daha kaslı, daha uzun, daha sert kadınlar doğal olarak hoşuma gitmez, doğanın kanunu bu zaten. Fakat anlamadığım nedir bu linç girişimi, özgürce yorum yapmaya çekinir olduk. En nefret ettiğim şey öğretmen olmayıp da öğretmenlik taslanması, şunu yapma bunu etme diye, tavsiye istemediğim halde bilirkişiymişçesine öğütler verilmesi.........
Zeytinyağı gibi üste çıkmadan önce ilk yaptığın yorumu okusan? "Kadın gibi kadın" demişsin. Ne demek kadın olmak? 1.60 boy hafif balık etli olmak ya da zayıf olmak mı? Sen KİŞİSEL ZEVKİNİ kadınlık olarak gösterdiğin için bu tepkiyi verdim. Yoksa senin kadın zevkine laf ettiğim yok.

Ben sana bir soru sordum. Sen "erkek gibi erkek" misin?

NOT: Birisi çıkıp "kadın gibi kadın" olmak, Irmak Ünal'ın vücudu gibi olmaktır dese, o kişiye de aynı tepkiyi verirdim.

Zeytinyağı gibi üste çıkmadan önce ilk yaptığın yorumu okusan? "Kadın gibi kadın" demişsin. Ne demek kadın olmak? 1.60 boy hafif balık etli olmak ya da zayıf olmak mı? Sen KİŞİSEL ZEVKİNİ kadınlık olarak gösterdiğin için bu tepkiyi verdim. Yoksa senin kadın zevkine laf ettiğim yok.

Ben sana bir soru sordum. Sen "erkek gibi erkek" misin?

NOT: Birisi çıkıp "kadın gibi kadın" olmak, Irmak Ünal'ın vücudu gibi olmaktır dese, o kişiye de aynı tepkiyi verirdim.
Yav ne boş yaptın arkadaş kadın kadına erkek erkeğe benzememelidir kadın kadın gibi erkek erkek gibi olmalı diyoruz burda. Yaradılıştan ötürü olan fiziksel özelliklere kimse laf söyleyemez zaten ama daha sonradan erkeğin dar kısa pantolon giyip kadınların kas vs. Yapması gibi karşı cinse has özelliklere benzemeye çalışması tasvip edilemez yakışmaz. Şunu da söylim dar kısa pantolon vs. Kadına da asla yakışmaz

Kadınları sevmem hele kaslı olanları hiç sevmem.:A
Erkek kaslilar da pek ilgimi cekmiyor. Erkekler kaslı değil de yani evet vücudu iyi olacak ama öyle kas yığını da olmasın.
Justin-Bieber-Poster-What-Do-You-Mean-91x61-cm.jpg

Mesela söyle bir Justin olsa:A:love1: