İyi bari yarin baslarim tabi etiket veya link atarsan iyi olurYok aksine ilk bölümler kısa sonlara doğru biraz uzadı ama sürükleyici yani okutuyor kendini.![]()
İyi bari yarin baslarim tabi etiket veya link atarsan iyi olurYok aksine ilk bölümler kısa sonlara doğru biraz uzadı ama sürükleyici yani okutuyor kendini.![]()
Teşekkürler şimdiden o zaman.İyi bari yarin baslarim tabi etiket veya link atarsan iyi olur![]()
Rica ederim sana da link icin tesekkürlerTeşekkürler şimdiden o zaman.Buyur.
https://fav10.net/forum/threads/yürüyen-Ölüler-1-bölüm-yeni-dizi.268009/
Aman taş attım da kolum mu yoruldu estafurullah.Rica ederim sana da link icin tesekkürler![]()
Sezon finalinde kalmıştım. Ama misafir olarak bölümlerini okuduğumu söyleyeyim de utan biraz@Thequeer sen kaçıncı bölümde kalmıştın banlanmadan?![]()
Vayyy demek gizli gizli baktın.Sezon finalinde kalmıştım. Ama misafir olarak bölümlerini okuduğumu söyleyeyim de utan birazDetaylı yorumlarımı yapacağım gün içinde
![]()
Valla şu sıralar tek eğlencem diyebilirim. Bi buna bide Ahmed'in konuk olduğu itiraf haftasını okudum. Öyle bir zamanda banlandım mı bebeğime soru bile soramadım. Hep klişe klişe sormuşsunuz, benolsaydım biraz ortalığı karıştırırdımVayyy demek gizli gizli baktın.![]()
Yok beğenmedim demiyorum ama yılanlığın senaryosunu yazıyorsan daha yılanssss bir soru beklerdimBenim sorumu @Ahmed beğenmişti. 😳
Ahmetciğime yılanlık yapamam.Yok beğenmedim demiyorum ama yılanlığın senaryosunu yazıyorsan daha yılanssss bir soru beklerdim![]()
Dimi ya, bebek resmenAhmetciğime yılanlık yapamam.![]()
Son gelişmelerden haberim yok. :S
Eee yani. 😳
Aman aman görme. Hayallerinde iyi kalsınEee yani. 😳
Önemli olan kafa uyuşması canım her şey dış görünüş mü?Aman aman görme. Hayallerinde iyi kalsın![]()
Önemli olan kafa uyuşması canım her şey dış görünüş mü?![]()
İyice merak ettirdin.Tabiki herşey dış görünüş değil. Ahmed mutlu olsun yeter de, biraz yakışmalarıda lazım.Çocuk Pakistan asıllı Azeri gibi. 😵
Bilmiyorum belkide de kuzuya kimseyi yakıştıramıyorum 🙄
Dizilerimi izleye izleye fena oldun.mission completed![]()