Kıskandın mı yaAtacan'a yeteri kadar reyting kazandırdın herkese eşit muamele.![]()
Kıskandın mı yaAtacan'a yeteri kadar reyting kazandırdın herkese eşit muamele.![]()
Hayır sadece buralardayken oku diyorum maşallah bir gün giriyorsun ertesi gün yoksun.Kıskandın mı ya![]()
![]()
Yok yahu dün de buralardaydım konu falan açtım hattaHayır sadece buralardayken oku diyorum maşallah bir gün giriyorsun ertesi gün yoksun.![]()
Bak senin için sürpriz var diyorum kaçırma.Yok yahu dün de buralardaydım konu falan açtım hatta![]()
Perşembe UEFA Avrupa ligi maçları gs-östersund maçındada senin dizin vardıNasıl bir büyü yaptıysan hep denk getiriyon.![]()
Vadi gibi hep maça denk geliyorum demek ki. .ssPerşembe UEFA Avrupa ligi maçları gs-östersund maçındada senin dizin vardı
Artık maçlar konya basakşehir ve beşiktaş var bence biz Türkiye ye hazirandanda başarılar avrupadaVadi gibi hep maça denk geliyorum demek ki. .ss
Neyse sen bölümü oku.Artık maçlar konya basakşehir ve beşiktaş var bence biz Türkiye ye hazirandanda başarılar avrupada
Yarın okucam vardar şokunu atlatırımNeyse sen bölümü oku.![]()
Peki.Yarın okucam vardar şokunu atlatırım
AAA ne güzel yoğurt salatalıkmı kadınların masrafsız maskesi
Yok bu Garnier'in maskesi, kendim hazırlamadım.AAA ne güzel yoğurt salatalıkmı kadınların masrafsız maskesi![]()
![]()
![]()
evinde insan varsa öyle hortlak gibi karşılarına çıkma gecenin bu yarısıYok bu Garnier'in maskesi, kendim hazırlamadım.![]()
Zaten ondan korkuyorum.evinde insan varsa öyle hortlak gibi karşılarına çıkma gecenin bu yarısı![]()
ben annen olsam gece gece nelerle uğraşıyorsun git zıbar derdmZaten ondan korkuyorum.3 dk'sı kaldı.
![]()
Gece karışan eden yok, işte daha rahat işlerimi hallediyorum.ben annen olsam gece gece nelerle uğraşıyorsun git zıbar derdm![]()
![]()
![]()
aaa şaka tabi cildinin yumuşak olması için iyidir ama maskelere para verene gerek yok suratına cacık yap daha yararlıGece karışan eden yok, işte daha rahat işlerimi hallediyorum.![]()