YS Kanal Kimliği ve Projeler Tanıtımı (Kanal Yenisu)

@Çiğdem- ve @vadikızı na Sihirli Hayatlar da zor düşman Budefaki Düşman İçerden Mahallenin içindeki komşusu Faryalı müdür kayboldu Onun evi bir anda şatoya döndü onların şatosunun etrafı ıssız ve karanlık düşman kim bilinmiyor hiç bir peri onu göremedi @Çiğdem- Sihirli Hayatlar Çarşamba günü Kanal Yenisuda

@Çiğdem-

@Çiğdem-

@Çiğdem- ve @vadikızı na Sihirli Hayatlar da zor düşman Budefaki Düşman İçerden Mahallenin içindeki komşusu Faryalı müdür kayboldu Onun evi bir anda şatoya döndü onların şatosunun etrafı ıssız ve karanlık düşman kim bilinmiyor hiç bir peri onu göremedi @Çiğdem- Sihirli Hayatlar Çarşamba günü Kanal Yenisuda

@Çiğdem-
Bekliyoruz o dizini okumayı seviyorum polisiye katma ona :F

Sihirli Hayatlar 2.SEZON fragmanı
Periliçe yeni bir görev emri geldi
Periler heyeti Başkanı bu görevi Çiğdem e ver.
Periler heyeti Başkanı tamam periliçem
Çiğdem görevin Sihirli Hayatlar başlıyor
Görev Ne zaman
Çarşamba günü
Utandırmayın beni
Peki Periler heyeti Başkanı
Sihirli Hayatlar Çarşamba günü Kanal Yenisuda @Çiğdem- @S.G.A.T.

Sihirli Hayatlar 2.SEZON fragmanı
Periliçe yeni bir görev emri geldi
Periler heyeti Başkanı bu görevi Çiğdem e ver.
Periler heyeti Başkanı tamam periliçem
Çiğdem görevin Sihirli Hayatlar başlıyor
Görev Ne zaman
Çarşamba günü
Utandırmayın beni
Peki Periler heyeti Başkanı
Sihirli Hayatlar Çarşamba günü Kanal Yenisuda @Çiğdem- @S.G.A.T.
aa yeni görevim ne bilmiyorum ama üstesinden gelirim ayoll :Z:Z:Z

Son düzenleme:
Yıldızlar Yarışıyor yeni saatinde Macera devam ediyor Yıldızlar Yarışıyor tamam mı devammı mücadelesi Perşembe 23 te @MayısKralı
Kaos Zamanı 16.30 Halkın Polisi perşembe saat 20 de
@Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @xBUGRAx @Yiğitt @Tolstoyevski @MayısKralı ben acımam bu kadar ilgisizliğe yarışmaya sonuçu açıklamayıp @Aserat ın koyduğu zaman yapıcam dedim eğer o yarışmayla ilgilenmezse @MayısKralı Yıldızlar Yarışıyor Maceranın Sonu olacak artık iyi patron yok @Aserat bile öyle halletti @mrt-06 da öyle halletti