Sizi En Çok Duygulandıran Şarkı Hangisi?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,407
Puanı
1,061
Her dinlediğinizde bir şeyler hissettiğiniz özel bir şarkı var mı?

Kesinlikle Candan Erçetin- Yalan
5 yaşlarımdaydım galiba bu şarkı hep çalardı. Annem ile babam sürekli çalıştığı için anneannemlere giderdim. Gitmek istemezdim aslında. Yola çıktığımızda da hep bu şarkı çalardı şansıma. :A Duygulanırdım. Hala da öyle. Harika bir kadın.

Çok fazla şarkı var duygulandıran ama bu şarkı enteresan bir şekilde hem klibiyle hem de Hande Yener'in yorumuyla mükemmel bir etki verirdi zamanında.

Sanırım bunu seçicem. Beni hüzünlendirdiği için pek dinlememeye çalışırım, hayalini kurduğumda gerçekten acı veriyor :(
Hafızasını kaybeden bir yaşlının hikayesini anlatıyor. Beni en çok etkileyen satırlarsa nakaratın yanı sıra şunlar
"Gece annemi çağıracağım
Ama o benim için geri gelmeyecek
Çünkü o çoktan gitti
Ama bunu bana söylemeyeceksin
Çünkü her söylediğinde beni nasıl incittiğini biliyorsun"
https://www.musixmatch.com/lyrics/Daughter/Doing-the-Right-Thing/translation/turkish

Türkçe olarak

Yabancılardan Adele'nni bu şarkısı. :(

Sertabın bu şarkısı da hem hüzünlü hemde aralarda neşelidir ama genel olarak hüzünlüdür. :(

Mustim vefat etmiş babasına yazmış :(

90lı yılların çok özel slowlarındandır dinlerken benimde kaybettiklerim aklıma geliyor şu dönemler yeni kaybettiğim dedem gibi :( :( :(

Çok şarkı var. Spoiler içine alıyorum yer kaplamaması için.

Son düzenleme:
Konuya girmeden önce aklıma Küçüğüm ve Zamanında gelmişti. Aslında çok var ya. Kazım Koyuncu - Hoşça kal olsun.

bir tutturmuslar hande demet burcuyu hep geri plana atıyorlar :( değeri az bilinen kadın şarkıcılarımızdan kalitesini bozmuyor hiç :bhr:
Hakikaten fazla değeri bilinmedi Burcunun bu arada yansın geceler adlı şarkısı da daima dinlenilir tarzda oda bu şarkı tarzında oldukça başarılı:)