Çok çok çok ama çok teşekkür ederim büyük zahmet vermişsin hediyeler için sağ ol
forumda bu aralar fazla bulunamadım o açıdan konuyu geç fark ettim,hediyeleride özenle seçmek daha iyi olduÇok çok çok ama çok teşekkür ederim büyük zahmet vermişsin hediyeler için sağ ol![]()
Böyle şeylere pek değer vermiyor forum üyeleri artık kimisi görmezden gelir kimisi görse de yazmaz falan ama benim için anlamlıforumda bu aralar fazla bulunamadım o açıdan konuyu geç fark ettim,hediyeleride özenle seçmek daha iyi oldu![]()
bence çok keyifli oluyor aslındaBöyle şeylere pek değer vermiyor forum üyeleri artık kimisi görmezden gelir kimisi görse de yazmaz falan ama benim için anlamlı![]()
es geçecektim bu yazıyı gördüm 😛Böyle şeylere pek değer vermiyor forum üyeleri artık kimisi görmezden gelir kimisi görse de yazmaz falan ama benim için anlamlı![]()
Teşekkürler efendim niye görmezden geliyorsun yolarım saçınıes geçecektim bu yazıyı gördüm 😛
tebrikler
şimdi hediyeyle uğraşmayayım @Aserat verdiğim hediye sanada uyuyor
Daha önceki hediyelerim fazlaydı zaten.
şaka bir yanada daha nice eğlenceli bazende sinir bozucu mesajlara
canım öyle istediTeşekkürler efendim niye görmezden geliyorsun yolarım saçını![]()