Show Kalp Atışı - Dizi Yorumları

Kiraz Mevsimi'nde Mete'yi psikopat yapmıştı ondan sonra gelen senaristler çocuğu düzeltmek için tümor var beyninde ondan böyle davrandı dediler de öyle düzelttiler düşün artık kalemini. :F
Kalemini az çok biliyorum zaten Yılanların Öcü'nü de ne hale getirdiğini hatırlıyorum. :F

Hastane vakaları bu bölüm çok zayıf :T: resmen son reklamdan beridir izlemiyorum. Ki cenaze ve araya acıklı türküler sokuşturdular :T:

Bahara saldırı olayının greys anatomyden copy paste yapılması greyse telif öden di mi acaba,bu senaristin özgün işi yok hep bir yerlerden araklama emek hırsızlığına girmiyor mu bu

Hasta hikayeleri hala greys anatomyden çalınıyor dünkü bölümde asistanın ısırılması olayinin aynısı greys anatomyde de vardı

Son düzenleme:
Hastane dizisinde uzay mekiği indirecek halleri yok ya elbette benzer olaylar olacak. :D
Benzer değil aynı replikler bile ayni bizim senaristlerde hasta hikayesi yazacak bilgi ve yetenek olmadığı için birebir ordan alıyor replikleri karakterler acısından değiştirmeye çalışıyor anlaşılmasın diye dikkatli izleyen herkes anlar

Bu arada dizi kaç bölüm oldu? Şöyle 15-20 bölüm olduğunda bende izlemeye başlayacağım. 2-3 bölüme baktım hangi bölümler olduğu hakkında bilgim yok baştan başlarım bir ara :X

Doktorlar izleyerek büyüyen nesiliz ne de olsa :F

Vay vay vay tam yerine gelmiş adam Esma şimdi olayı Eylül'e aktarıp gerçek anlaşılcak. :D