eTV Zombi Ekspresi - 1. Bölüm | Yeni Dizi

Eline sağlık güzel muş @Aserat ama senin dizinin reytingleri düşerse suçlusu @Çiğdem- dir. :A TWD çakması diyerek bizi diziden soğuttu bir ara. :A

Yalnız dizide merikan tarzı bir kurgu gibi yapmaya çalışmış gibisin ama Türk ögeleri ekleyince absürt durmuş. :A

Gifler diziye renk katmış. Devamını bekliyoruz bakalım. :)
Her zombi dizisine TWD denilecekse işimiz var. :A

O kısım da güzel bir yerelleştirme oldu bence çok bizden. :bhr: :A

Beni bağışla ben bir süre senaryolari okuyamam. Uzun yazilar yoruyor beni :)
Bir süre az az takılarak idare edecem.
Harikani atayim yinede katkım olsun bu yorumla birlikte :A
Reytingler açıklandığı için şimdilik olmadı ama kısmetse 2. bölüme. :A

Çok güzel olmuş giflerde hoş olmuş :A Çiğdem-Yusuf güldürdü ve 60-70 yaşındaki kadının adı neden Gizem :(

Emeğine sağlık :D @Aserat

Çok güzel olmuş giflerde hoş olmuş :A Çiğdem-Yusuf güldürdü ve 60-70 yaşındaki kadının adı neden Gizem :(

Emeğine sağlık :D @Aserat
Teşekkürler. Karakterlere forum üyelerinin adlarını vermek istedim ama bayan üyelerin varlığı az olunca. 2. bölümde aksiyon daha fazla okuman en fazla 5 dakika sürer. :A

Yusuf: İyi misin hayatım, kolay yapıyor musun?
Çiğdem: Megafon vereyim, biraz daha bağır istersen! :rage:
Böyle şeyleri seviyorum. :A Ara sıra gülmek iyi oluyor. Konusu güzel gerçekten. Yalnız ben Buğrayı 2 kere evlendi sandım.

• Buğra Ünsal (xBUGRAx): 34 yaşında, bir nükleer santralde fon yöneticisi olarak görev yapıyor. İşkolikliği nedeniyle ailesiyle ilgilenemiyor ve eşiyle boşanma noktasına geliyor. Kızı Melek ile birlikte eski eşinin yanına giderken trende salgın patlak veriyor.
Böyle yazmışsın. Eski eşi derken ilk eşi mi yoksa boşanmadan mı eski eşi.

@Yiğitt e gerçekten şaşırdım ve kusabilirim. :A
Ama yazım şekli falan iyi yani cümleler falan. I like it.

Böyle şeyleri seviyorum. :A Ara sıra gülmek iyi oluyor. Konusu güzel gerçekten. Yalnız ben Buğrayı 2 kere evlendi sandım.

• Buğra Ünsal (xBUGRAx): 34 yaşında, bir nükleer santralde fon yöneticisi olarak görev yapıyor. İşkolikliği nedeniyle ailesiyle ilgilenemiyor ve eşiyle boşanma noktasına geliyor. Kızı Melek ile birlikte eski eşinin yanına giderken trende salgın patlak veriyor.
Böyle yazmışsın. Eski eşi derken ilk eşi mi yoksa boşanmadan mı eski eşi.

@Yiğitt e gerçekten şaşırdım ve kusabilirim. :A
Ama yazım şekli falan iyi yani cümleler falan. I like it.
Bir defa evlendi eşiyle boşanmak üzere onun için çoktan eski olmuş işte. :A

Bölümü nasıl buldun. :A