Hande Yener ve Faydee'den Gravity Geliyor!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,204
Puanı
1,060
Dünyaca ünlü şarkıcı Faydee ve Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından Hande Yener düet şarkı yaptı. Haberi dün gece sosyal medyadan paylaşan şarkıcı-aranjör Mert Ekren şarkının ismini de açıkladı.

Faydee ve Hande'den "Gravity" bir kaç gün içinde dinleyicisi ile buluşacak. Şarkıya klip çekilip çekilmediği hakkında ise henüz bir bilgi yok.

İddialara göre şarkı klibiyle birlikte bu hafta sonu yayınlanacak.

DHbUVIkXcAAeyH3.jpg

Son düzenleme:
Kalitesini bozmayan ender POP şarkıcılarından Hande. :bhr:
Bu şarkıdaki kaliteye bak. :bhr:

Hande söylüyorsa şarkıda klipte tutacaktır:)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harikaaaa bi haber... Faydeeyi severim. Son çıkardıgı şarkıyı gecenlerde profilimde paylaşmiştım. :Z

Tilki Kıza inat yapmıyorsa bende birşey bilmiyorum :F

handeyi tutuyoruz velete dünya starı cevabını çok akıllı bir yolla vericek hande :A

@Forumdash @Harunnn60 @sokak sanati @MasacRE-
Tilki kıza inat degil beee... mert ekrenle caliştiğindan beridir yabancı şarkı söylıcem dıyordu. Dubaide kayıtlar yapılıyordu. Hatta sarkı hazır olup sadece bekletıyorum dedi. Miamıde mi ne (abd de) klub acacakmiş. Ama daha net degil.
bunların kavgası bitene kadar sonra herkes kendi yoluna :A :A :A
Şu @Harunnn60 nun gazına gelip şöyle laflar etme:A
Faydee kim ya daha adamın kendine faydesi yok Hande'ye ne faydesi olacak :A

Olmamışlarınızı bekliyorum :A
Bu şarkıyı illa duymuştursun?(b)

Harikaaaa bi haber... Faydeeyi severim. Son çıkardıgı şarkıyı gecenlerde profilimde paylaşmiştım. :Z

Tilki kıza inat degil beee... mert ekrenle caliştiğindan beridir yabancı şarkı söylıcem dıyordu. Dubaide kayıtlar yapılıyordu. Hatta sarkı hazır olup sadece bekletıyorum dedi. Miamıde mi ne (abd de) klub acacakmiş. Ama daha net degil.

Yok duymadım :D

Hhaha aa bilmem ayoll tilkiz kız handeye sen dünya starı olamadın diyor hemen peşinden hande dünya starıyla klip çıkartacam haberi veriyor ben sonuca bakarım bal gibide nispet senin hande gözüme giriyor oklava gibi bir cevap yapıştırıcak tilki kıza
:A :A :A

Hhaha aa bilmem ayoll tilkiz kız handeye sen dünya starı olamadın diyor hemen peşinden hande dünya starıyla klip çıkartacam haberi veriyor ben sonuca bakarım bal gibide nispet senin hande gözüme giriyor oklava gibi bir cevap yapıştırıcak tilki kıza
Hande Yener yabancı şarkı üzerinde çalıştığını geçen yıl duyurmuştu Aleyna ile alakası yok. :D

Allah seni alacak kocaya sabr versin :X bu kadar takıntılı biri görmedim. Sana gerçeği söylüyorum sen hala bişey uyduruyorsun :F

Mayıs ayında Aleyna dünya starı olacam diyip kavga başlatmadı dimi? Bak video atıyorum sana mayıs ayında yüklenmiş. Hande yener Hepsi hit vol:1 çıktıktan sonra ingilizce şarkı yapıcam demişti zaten. Hevesi varmiş uzun zamandır (elektro şarkılardan beridir)

(Bu şarkı konuda bahsedilen değil)

Forum İstatistikleri

Konular
176,212
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs