bakacam bugün reyting sistemine işlendiğine göre bakabilirimOku artık şu diziyi.![]()
bakacam bugün reyting sistemine işlendiğine göre bakabilirimOku artık şu diziyi.![]()
Sne illa yamayacaksın birine Çiğdem'i@Titanium gel güzel bi kız var. Bir düşün taşın![]()
destere evlenilecek kişi değil. Rüzgargülü sana hep evlenmelik adamlar öneriyor
Kimse almıyor. Sen bile yok dedin bu yokluktaSne illa yamayacaksın birine Çiğdem'iAma neyse ki forumda erkek kesilmiyor
![]()
Kız kimse de tamam olur demiyor o kadar üyeye önerdim
Ben yoklukta değilim ki. Daha 23 yaşıma girmedim, çocuğum dahaKimse almıyor. Sen bile yok dedin bu yoklukta
Ki
Kız kimse de tamam olur demiyor o kadar üyeye önerdim![]()
Evlilik çağına geldin, hadi diyor.Olay nedir?![]()
Olay şu resme bak kızın güzelliğini gör ve teklif et. Ben doluyumOlay nedir?![]()
oklava yiyeceklerini biliyorlarKimse almıyor. Sen bile yok dedin bu yoklukta
Ki
Kız kimse de tamam olur demiyor o kadar üyeye önerdim![]()
Evde kal o zaman ne diyeyim. Sana ne güzel üyeler önerdim hepsi de mühendis sen yok dedin, sen bilirsinoklava yiyeceklerini biliyorlar![]()
![]()
![]()
Evde kal o zaman ne diyeyim. Sana ne güzel üyeler önerdim hepsi de mühendis sen yok dedin, sen bilirsin![]()
ahh kadınlar ne zaman doğru kişiyi seçmişki benimkide o hesap destere ileBen yoklukta değilim ki. Daha 23 yaşıma girmedim, çocuğum daha
Evlilik çağına geldin, hadi diyor.
RüzgarGülü kendisi evlenmek üzere (!) olduğu için herkesi yamama görevini üstlendi![]()
Forumdash da mı mühendisdi?Evde kal o zaman ne diyeyim. Sana ne güzel üyeler önerdim hepsi de mühendis sen yok dedin, sen bilirsin![]()
Evet, yanlış seçim yapar. O kadar uyaran inanı da hiç dikkate almaz. Kafasının dikine gider mutlakaahh kadınlar ne zaman doğru kişiyi seçmişki benimkide o hesap destere ile![]()
![]()
![]()
bir ayı buluyoruz işteForumdash da mı mühendisdi?
Evet, yanlış seçim yapar. O kadar uyaran inanı da hiç dikkate almaz. Kafasının dikine gider mutlaka![]()
Hhahaha tşşk cnm aman öyle karışık şeylerle uğraşamam@Çiğdem- bu güzellikle Caner Erkin'i Şükranından ayırırsın![]()
Bişey değil valla Şükrandan daha iyisinHhahaha tşşk cnm aman öyle karışık şeylerle uğraşamam![]()
Olay şu resme bak kızın güzelliğini gör ve teklif et. Ben doluyum![]()
Ben yoklukta değilim ki. Daha 23 yaşıma girmedim, çocuğum daha
Evlilik çağına geldin, hadi diyor.
RüzgarGülü kendisi evlenmek üzere (!) olduğu için herkesi yamama görevini üstlendi![]()
hazır @destere yokken kaçırma bence hogathayıNe diyim şimdi bilemedim.![]()
Ben de daha gencim ya.Bir işe gireyimde bakarız. 😛