Forumumuzun eski üyelerinden @XanTier yıllar sonra yeniden aktifliğine döndü ve döndüğü gibi ayın en favori üyesi seçildi. 12 oy alarak finali tamamladı, kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
@XanTier 12
@S.G.A.T. 8
@Forumdash 1
Yok Atacan'ım olmamış geri ver. O kadar alışmıştım ya.Anca verip aldım hemen bende diye etiketlemişsin.
Gelecek ay geri almak için uğraş o zaman.Yok Atacan'ım olmamış geri ver. O kadar alışmıştım ya.
Bana 4 kere teşekkür etmen gerekiyor lan. Etiketimi aldın, e 2 kez de oyumu aldın etti 3. Bir kere de yukarıda tebrik ettim 4.Teşekkür ediyorum oy veren herkese. Anti-hümanist ve biraz da kapitalist olduğum için oy vermeyenlere teşekkür etmiyorum.
İlk kez bu unvanı kazandım 5 yıllık üye olmama rağmen. Ve ilk kez nickimin altında iki etiket oluyor
İlk teşekkürü etmem, zaten benim olanı aldım. Hiçbir zaman senin olmamıştı.Bana 4 kere teşekkür etmen gerekiyor lan. Etiketimi aldın, e 2 kez de oyumu aldın etti 3. Bir kere de yukarıda tebrik ettim 4.
o zaman senin de değil.İlk teşekkürü etmem, zaten benim olanı aldım. Hiçbir zaman senin olmamıştı.
Etiket için neden teşekkür edeyim?
Diğer ikisi için teşekkür ediyorum ve teşekkür ediyorum
Ağustos ayı sonunda görüşücez.o zaman senin de değil.
Ben hak ettiğini verdim bak sanaTebrik ederim @XanTier . Hak ettiğini düşünmesem de sonuca saygımız var
Zirvedeyim canım görmüyorumBen hak ettiğini verdim bak sana
Neyin zirvesi? 2017'de üye olmuşsun, hepi topu 186 mesajın var. Bu hava kime?Zirvedeyim canım görmüyorum