Yok yahu abartıyor o şahıs.Senin gibi Total'e de bu tarz sahneler yakışırUçurum, masa örtüsü çekme, yangın falan da var mı?
@mrt-06
Yok yahu abartıyor o şahıs.Senin gibi Total'e de bu tarz sahneler yakışırUçurum, masa örtüsü çekme, yangın falan da var mı?
@mrt-06
Kara tulumba ne beHareketlere bak hele kara tulumba seni .ss
Aklıma ne eserse söylüyorum işte bir anlamı olmak zorunda mıKara tulumba ne beİyi güldüm
Ay ben senarist olsam seni 1.bölümde öldürür ara sıra da geri döndürürdüm
![]()
Ah ah onu ne güzel yazıyorduk ama benim yoğunluğumdan dolayı devam edemedik malesefAklıma ne eserse söylüyorum işte bir anlamı olmak zorunda mısizin de diziniz vardı @Billy Kane mırççosuyla
![]()
Teşekkürler.Çok güzel olmuş ellerine sağlık, keyifle okudumBir şey sorup hemen 3. bölüme geçicem. Bu anlattığın olayların üyelerin gerçek ilişkileriyle bir bağlantısı var mı ? @mrt-06
- ''denizz19: Çadırdaki eşyaları topladım.. Bir tek sen mi kaldın? Neyse neyse hadi gidelim! Hoş burda kalıp ölmek istesen de dur demem, gelmesen de olur aslında.'' => Tavırlara bak sen( @denizz19
- " sokak sanati: ...Haaa şunu da unutma sen ölmeden bana ölüm yok!
Tüm eşyalarını aldıysan artık gider misin?" => Aferin @sokak sanati fazla yüz verme( @sokak sanati )
Haddini bildirdim sıkıntı yok. Sonu kötü oldu![]()
İlk sezonu her okuyan @sokak sanati entrikalarına hayran kalıyor.sokak sanati: Bu saati mi arıyordun? (Gülümseyerek elinde saati sallamaktadır)
denizz19: Neden aldın onu? O saat benim için çok önemli kaybettim sandım.
sokak sanati: Eee al o zaman! (Saati zombilerin geldiği kapıya doğru fırlatır)
denizz19: Ne yapıyorsun sen?! (Saati almak için hızla kapıya yönelir)
sokak sanati Deniz'in arkasını dönmesini fırsat bilerek silahını çıkarır ve Deniz'i bacağından vurur... Deniz acılar içinde yere yığılır. Bacağı kanlar içindedir, yerde acıyla kıvranmaktadır...
denizz19: Ahhhh ahhhh! Pi pi pis pislikk herifff, ahhh!
---
sokak sanati: Bu saati mi arıyordun? (Gülümseyerek elinde saati sallamaktadır)
sokak sanati Deniz'in arkasını dönmesini fırsat bilerek silahını çıkarır ve Deniz'i bacağından vurur... Deniz acılar içinde yere yığılır. Bacağı kanlar içindedir, yerde acıyla kıvranmaktadır...
--
Sen de az değilmişsin @sokak sanati aferin zombilerin önüne atmışsın kendine yakışır bir şekilde
Fazla acıdı mı @denizz19![]()
Benim bir bölümü okuma bu diziye en baştan başla buluştuğumuzda görürsün sensokak sanati: Bu saati mi arıyordun? (Gülümseyerek elinde saati sallamaktadır)
---
sokak sanati: Bu saati mi arıyordun? (Gülümseyerek elinde saati sallamaktadır)
--
Sen de az değilmişsin @sokak sanati aferin zombilerin önüne atmışsın kendine yakışır bir şekilde
Fazla acıdı mı @denizz19![]()
Benim bir bölümü okuma bu diziye en baştan başla buluştuğumuzda görürsün sen![]()
Bu dizinin tüm bölümlerinden daha uzun evet benim 2.bölüm .ss neyse
Boşver senaryoları, sen asker bavulunu hazırlaBu dizinin tüm bölümlerinden daha uzun evet benim 2.bölüm .ss neyse
Bir ara 3. bölümü de okursun kaldı 17 bölümcük.
Hazır buradayken bakayım şimdi, sonraya kim var kim yokBir ara 3. bölümü de okursun kaldı 17 bölümcük.![]()
Gerçi o da doğru bazen varsın bazen uzun zaman olmuyorsun.Hazır buradayken bakayım şimdi, sonraya kim var kim yok![]()
Harçlığımı hazırlayın malum askerim benBoşver senaryoları, sen asker bavulunu hazırlaHazırlarken daralırsan Emre'yi yollarım soğutur seni
![]()
Yılan kandırdın dimi hemen çocuğu .ssGerçi o da doğru bazen varsın bazen uzun zaman olmuyorsun.![]()