Daha önce @denizz19'un yapmış olduğu 'FavoriForumum Editörleri Kaç Diziyi Tutturdu' yazısının 2017 versiyonunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Girişi fazla uzatmadan başlayalım.
1 Haziran 2016 - 31 Temmuz 2017 arasında yayınlanan diziler baz alınmıştır. Mini diziler dahil edilmemiştir.
Aserat
Devam Edenler: Vatanım Sensin, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Fi
Final Yapanlar: Hayat Sevince Güzel (15 bölüm), Seviyor Sevmiyor (26 bölüm), Rengarenk (6 bölüm), Kanıt: Ateş Üstünde (8 bölüm), Arkadaşlar İyidir (10 bölüm), İçerde (39 bölüm), Familya (10 bölüm), Lise Devriyesi (11 bölüm)
Sonuç: 4/12
Billy Kane
Devam Edenler: Deli Gönül
Sonuç: 1/1
denizz19
Devam Edenler: Aşk ve Mavi, Adı Efsane, İstanbullu Gelin, Söz
Final Yapanlar: Gülümse Yeter (24 bölüm), Anne (33 bölüm), Umuda Kelepçe Vurulmaz (15 bölüm), Altınsoylar (3 bölüm), Cesur ve Güzel (32 bölüm), Yıldızlar Şahidim (4 bölüm), Dayan Yüreğim (13 bölüm), Çoban Yıldızı (18 bölüm), Aşk ve Gurur (6 bölüm), Kırlangıç Fırtınası (7 bölüm), Evlat Kokusu (9 bölüm), Kara Yazı (6 bölüm), Bir Deli Sevda (4 bölüm), İkisini de Sevdim (3 bölüm), Seni Kimler Aldı (10 bölüm)
Sonuç: 4/19
EFE UYSAL
Devam Edenler: Payitaht Abdülhamid, İki Yalancı
Final Yapanlar: Cesur Yürek (21 bölüm), İçimdeki Fırtına (6 bölüm)
Sonuç: 2/4
MayısKralı
Devam Edenler: -
Final Yapanlar: Hayat Bazen Tatlıdır (26 bölüm)
Sonuç: 0/1
mrt-06
Final Yapanlar: İlişki Durumu: Evli (4 bölüm), Ölene Kadar (13 bölüm)
Sonuç: 0/2
ozgur2113
Final Yapanlar: Bana Sevmeyi Anlat (22 bölüm), Babam ve Ailesi (13 bölüm)
sokak sanati
Devam Edenler: Kalbimdeki Deniz
Final Yapanlar: -
sürgünüm
Devam Edenler: Savaşçı
Final Yapanlar: Bu Şehir Arkandan Gelecek (20 bölüm)
Sonuç: 1/2
Yiğitt
Devam Edenler: No: 309, Bodrum Masalı, Adını Sen Koy, Şevkat Yerimdar, Kanatsız Kuşlar, Ateşböceği, Kalp Atışı, Çember, Dolunay, Rüya, Çocuklar Duymasın, Meryem
Final Yapanlar: Aşk Laftan Anlamaz (31 bölüm), Yüksek Sosyete (26 bölüm), Şahane Damat (8 bölüm), Yüzyıllık Mühür (15 bölüm), Hangimiz Sevmedik (40 bölüm), N'olur Ayrılalım (5 bölüm), Rüzgarın Kalbi (9 bölüm), Kaçın Kurası (4 bölüm), Türk Malı (6 bölüm)
Sonuç: 12/19
1 Haziran 2016 - 31 Temmuz 2017 arasında yayınlanan diziler baz alınmıştır. Mini diziler dahil edilmemiştir.
Aserat
Devam Edenler: Vatanım Sensin, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları, Fi
Final Yapanlar: Hayat Sevince Güzel (15 bölüm), Seviyor Sevmiyor (26 bölüm), Rengarenk (6 bölüm), Kanıt: Ateş Üstünde (8 bölüm), Arkadaşlar İyidir (10 bölüm), İçerde (39 bölüm), Familya (10 bölüm), Lise Devriyesi (11 bölüm)
Sonuç: 4/12
Billy Kane
Devam Edenler: Deli Gönül
denizz19
Devam Edenler: Aşk ve Mavi, Adı Efsane, İstanbullu Gelin, Söz
Final Yapanlar: Gülümse Yeter (24 bölüm), Anne (33 bölüm), Umuda Kelepçe Vurulmaz (15 bölüm), Altınsoylar (3 bölüm), Cesur ve Güzel (32 bölüm), Yıldızlar Şahidim (4 bölüm), Dayan Yüreğim (13 bölüm), Çoban Yıldızı (18 bölüm), Aşk ve Gurur (6 bölüm), Kırlangıç Fırtınası (7 bölüm), Evlat Kokusu (9 bölüm), Kara Yazı (6 bölüm), Bir Deli Sevda (4 bölüm), İkisini de Sevdim (3 bölüm), Seni Kimler Aldı (10 bölüm)
Sonuç: 4/19
EFE UYSAL
Devam Edenler: Payitaht Abdülhamid, İki Yalancı
Final Yapanlar: Cesur Yürek (21 bölüm), İçimdeki Fırtına (6 bölüm)
Sonuç: 2/4
MayısKralı
Final Yapanlar: Hayat Bazen Tatlıdır (26 bölüm)
Sonuç: 0/1
mrt-06
Final Yapanlar: İlişki Durumu: Evli (4 bölüm), Ölene Kadar (13 bölüm)
ozgur2113
Final Yapanlar: Bana Sevmeyi Anlat (22 bölüm), Babam ve Ailesi (13 bölüm)
sokak sanati
Devam Edenler: Kalbimdeki Deniz
Final Yapanlar: -
sürgünüm
Devam Edenler: Savaşçı
Final Yapanlar: Bu Şehir Arkandan Gelecek (20 bölüm)
Sonuç: 1/2
Yiğitt
Devam Edenler: No: 309, Bodrum Masalı, Adını Sen Koy, Şevkat Yerimdar, Kanatsız Kuşlar, Ateşböceği, Kalp Atışı, Çember, Dolunay, Rüya, Çocuklar Duymasın, Meryem
Final Yapanlar: Aşk Laftan Anlamaz (31 bölüm), Yüksek Sosyete (26 bölüm), Şahane Damat (8 bölüm), Yüzyıllık Mühür (15 bölüm), Hangimiz Sevmedik (40 bölüm), N'olur Ayrılalım (5 bölüm), Rüzgarın Kalbi (9 bölüm), Kaçın Kurası (4 bölüm), Türk Malı (6 bölüm)
Sonuç: 12/19