Yayın Akışını görmedinmi Adalet Peşinde var Üniversite başlayacak diye Cuma saat 20 ye aldım Perşembe yap benceDelil : Dosya Pesinde Forumda ilk kez Cuma 20:00'de Yenisu'da !
Yayın Akışını görmedinmi Adalet Peşinde var Üniversite başlayacak diye Cuma saat 20 ye aldım Perşembe yap benceDelil : Dosya Pesinde Forumda ilk kez Cuma 20:00'de Yenisu'da !
Olur ben o zaman Halkın Polisinin gününü değiştiririm Çarşamba yapıyorumTmm bu cumartesi yayinlicam
Aklilmdaki Muebbet dizisini belki iptal edicem yepyeni Kurtlar Vadisi Vakasi geliyor belki ismini Kurtlar Vadisi : Ates UstundeOlur ben o zaman Halkın Polisinin gününü değiştiririm Çarşamba yapıyorum
Gerçek dizi adı YasakAklilmdaki Muebbet dizisini belki iptal edicem yepyeni Kurtlar Vadisi Vakasi geliyor belki ismini Kurtlar Vadisi : Ates Ustunde
Kod Adi : Pusu olsunHalkın Polisi Gün Değiştirdi Halkın Polisi Yeni gününde Çarşamba günü Kanal Yenisuda @MayısKralı @mrt-06 @xBUGRAx @eskici @Tolstoyevski @Doğu @XanTier @Çiğdem-
Gerçek dizi adı Yasak
Oda var Kaos Avcısı olabilir AdıKod Adi : Pusu olsun
Guzel olabilir, Polat'in maceralariOda var Kaos Avcısı olabilir Adı
Şunu ingilizce yaz Macerayı bence ciddi başlık lazımGuzel olabilir, Polat'in maceralari
hayırlı olsun cnmHalkın Polisi Gün Değiştirdi Halkın Polisi Yeni gününde Çarşamba günü Kanal Yenisuda @MayısKralı @mrt-06 @xBUGRAx @eskici @Tolstoyevski @Doğu @XanTier @Çiğdem-
Gerçek dizi adı Yasak
Yazın olacakGerçek aşk ne cnm ilk duydum yeni dizinmi
Sihirli hayatlar baya ilgi görmüştü reytingteYazın olacak
Pazartesi
Halkın Polisi
Salı
Boş
Çarşamba
Sihirli Hayatlar 2.SEZONu Çarşamba günü
Perşembe @emree-29 un Dizisi Kaos Zamanı
Cuma Yıldızlar Yarışıyor
Cumartesi boş
Pazar boş
@Çiğdem- senin dizi izlemediğin gün cumartesi. Bence bir yolunu bul artık Mazeret olmadan gün değişiremezsin
Sen ETV deki yarışman için gün Bulabilirsen bende dizin için gün bulabilmem lazım Kanal Yenisuda