Evet. Özür diliyorum @batuhankaralar ve @mrt-06İlk 2 bölümüyle foruma damgasını vuran 'HİSSİKABLELVUKU: BİR KATİLİN HİKAYESİ' yeni kanalında izleyicisiyle buluşmaya devam edecek! Merakla beklenen 3. bölüm bu gece eTV'de!
kandırmasanız çok sevinecem bir deniz iki sen
Bir izleyici kaybettin bile KARBON...
Hazıra konmaya iyi alıştı.
Ben radyoaktif karbon seviyorum, Karbon-14Bir izleyici kaybettin bile KARBON...
Bunu da gece kabusunda gör. .ss
![]()
ilk önce ben teklif ettim ama vermem kanalsız yayınlıcam dediBir izleyici kaybettin bile KARBON...
Bunu da gece kabusunda gör. .ss
![]()
Senden de özür diliyorum sözümü tutmadığım içinilk önce ben teklif ettim ama vermem kanalsız yayınlıcam dedi
Her zaman kaliteli projelerin peşindeyiz. Ayrıca daha önce de dediğim gibi Star bu aralar en çok izlenen kanal.Hazıra konmaya iyi alıştı.![]()
Ama artık ben seni sevmiyorum.Ben radyoaktif karbon seviyorum, Karbon-14![]()
Sende aynı güne Halkın Polisi'ni koy pompy.ilk önce ben teklif ettim ama vermem kanalsız yayınlıcam dedi
Her zaman kaliteli projelerin peşindeyiz. Ayrıca daha önce de dediğim gibi Star bu aralar en çok izlenen kanal.![]()
Biz kadın erkek çoluk çocuk hepsinde 1. olmaya niyetliyiz.Kadın - erkek kategorisinde 1. lafı bile olmaz afiş yapmaya da neyse.![]()
koyamıyorum işte Çiğdemin dizisini koyacam o güne belli olduAma artık ben seni sevmiyorum.
Sende aynı güne Halkın Polisi'ni koy pompy.![]()
Duy da inanma 🙄Ama artık ben seni sevmiyorum.
Sende aynı güne Halkın Polisi'ni koy pompy.![]()
Eray 2 bölüm sonra dizini kapı dışarı koyarsa görürsün@batuhankaralar sana 2. dizimi vermeyi düşünüyorum. Atacan da artık ne yapar bilmem![]()