Star TV'den Yeni Dizi: "Siyah İnci"

Geçen aklıma gelmişti Tolgahan Dünya güzeli eşi Almeda Kainat güzeli bu çiftten doğacak çocuk nasıl olur acaba. :F @Çiğdem- @Yiğitt @xBUGRAx @Thequeer @YıldırıM

Ayrıca abi kardeş diyorsun ama İstanbullu Gelin'de baba/kız gibi duruyorlar yine de izliyoruz. Önemli olan kimya. :A
Kanal D logosu gibi olsun inşallah. :bhr: @xBUGRAx @Aserat @Çiğdem- :A

Orası öyle, kimyaları da tutar gibi duruyor. :D

Kanal D logosu gibi olsun inşallah. :bhr: @xBUGRAx @Aserat @Çiğdem- :A

Orası öyle, kimyaları da tutar gibi duruyor. :D
O ne yaratık gibi C şeklinde bir insan ve ortasında sürekli dönen bir TOP. 😱
hhahah @Yiğitt tazmanya canavarı gibi üstüne gelir şimdi atacan ben kaçayım en iyisi :F
tazmania_canavari-16.gif

Show TV gibi kafası mavi, sırtı yeşil, karnı turuncu, orası burası pembe mi olsun. :F
Belki çocukları @xemrexxx gibi LGBT'ye gönül verecek ne biliyorsun. Bayrağını üzerinde taşıyacak işte. :A

hhahah @Yiğitt tazmanya canavarı gibi üstüne gelir şimdi atacan ben kaçayım en iyisi :F
tazmania_canavari-16.gif
Ben onu defalarca alt ettim kimse SHOW TV'nin önünde duramaz hele ki Kanal D. :F

İstanbullu gelini esma sultan izletiyor:bhr:
Evet biz kaliteli izleyiciler için öyle. :A

Geçen aklıma gelmişti Tolgahan Dünya güzeli eşi Almeda Kainat güzeli bu çiftten doğacak çocuk nasıl olur acaba. :F @Çiğdem- @Yiğitt @xBUGRAx @Thequeer @YıldırıM

Ayrıca abi kardeş diyorsun ama İstanbullu Gelin'de baba/kız gibi duruyorlar yine de izliyoruz. Önemli olan kimya. :A
Tolgahan hangi dünya'nın güzeli şahsen benim dünyamda öyle bir güzel yok :F Almeda zaten ilgimdışı. Ama çocukları Almedaya çeksin :A

Tolgahan baby facetir. Sempatik bir karakter olursa yaş olayı olmaz bence