Star TV'den Yeni Dizi: "Siyah İnci"

fahriye dizileri;

ilk dizisi tutmadı adını bile hatırlamıyorum
sonra yaprak dökümü tek nbaşrol değildi zaten başroldeki 5 kadın içinde en yeteneksiziydi
sonra cansel elçinle dizisi tutmadı
burakla dizisi tims sayesinde sürdü başka yapımcının olsa o dizi de 13 bölümlüktü:A
kurt seyit ve şurada 8 bölüm oynayabildi
ölene kadar da malum

şurada tek tutan işi yaprak dökümü o da 8-9 başrolden biri öyle beren-tuba-neslihan vb. 2-3 başrollü bir dzi ya da tek bir karakter üzerine kurulu dizi tutturmuşluğu yok:D

Sonuçta kız o hali ile şuan tek başına başrol olacak seviyede. Düzgün projeye denk gelse bu dönemin Tuba'sı olur. Zaten reklam potansiyeli ortada. Koton'da tek başına reklam yürütüyor diğer kız Aras'ın yanında figüran.:A

AA nihandi doğru kurbağa göz diye ona diyorum zaten çok çirkin :A :A :A @xemrexxx

Oyunculuğu nasıl onu soruyoruz.:F

Sonuçta kız o hali ile şuan tek başına başrol olacak seviyede. Düzgün projeye denk gelse bu dönemin Tuba'sı olur. Zaten reklam potansiyeli ortada. Koton'da tek başına reklam yürütüyor diğer kız Aras'ın yanında figüran.:A

Oyunculuğu nasıl onu soruyoruz.:F
kemal ile ona gıcık oluyorum ben zaten :F

Kadro iyi, isim şık.

Senaristi çok iyi değil..

Hande Erçel hani Kadir İnanır'lı dizide olacaktı. O haberde ismi vardı. Demek o kadroya fazla geldi.:A

Faruk, Kadir İnanır dışında yalan o kadro dedi. :D

Hande Erçel balonu bir gün patlayacak umarım bu projeye nasip olur. :A

zeynep değilmi

neslihan dediğiniz kara sevdadakı kurbağa gözlü kız değilmi bee seviyormusum demek @sokak sanati :A :A :A

Daha geçen gün konuşuyorduk. :A

Kadro güzel, ilk bölüme şans verebilirim belki. :D
abi kardeşin aman partnerlerin ilk fotosu geldi :F
DGjU8gSWsAIsdXg.jpg

Brezilya dizisi gibi ismi var.
Ya bu kız geçen yarışmada bi sahnede çocuğu düştü diye HÜseyin Danyala ağlamıyormuydu. :A İyice saçmalaya başladılar. Berk de kendini bitirmeye devam ediyor.

Emin değilim bu diziden ya.

Yakışmışlar gibi ama Tolgahan büyük durmuş. :D

yan kadroma bile almam ben bunları ne başrolu ayoll :A :A :A
sultanim begenmis ay bi kararsiz kaldim şimdi diziyi kötülemesem mi acep(b) @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @xBUGRAx @gizem ak @Aserat
DGka_n8XcAY_uF4.jpg
DGka_o5W0AAfPx2.jpg