Aleyna Tilki Konserde Hayranını Kovdu!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,774
Puanı
1,061
Müzik piyayasında çıkardığı 2 single şarkılarıyla listeleri alt üst eden ve dünya starları ile yarışan Aleyna Tilki verdiği bir konserde "şarkı söylemeye devam edelim mi?" sorusuna bir hayranından "hayır" yanıtını duyunca sahnenin çıkışını gösterdi işte o görüntüler.

Ya sen koskoca dünya starını canlı canlı izleme şansına nail olmuşsun, ne demek hayır ya saygısız herif :A

Ne diyecekti Hayır denildiğinde tamam söylemeyelim mi :F

Aleyna gayet haklı tepkisinde.

aleyna fanı falan değil ayoll benim gibi birisi gitmiş protesto etmeye :A :A :A

böyle protestolara devam torpil falan atın sahneye avlayın tilki kızı ayoll :Z:Z:Z

Orada hayır diyen kişi bunu Aleynaya karşı yapmamalıydı ancak Aleynada yaptığı tavırla ondan farklı davranmamış bir şarkıcı biraz hoşgörülü olmalıdır ,bunu görmezlikten de gelebilirdi,diyaloğa girmeyi tercih etmiş:A:A

Hhahah aa ben eleştiri aldıkça dahada güçlenirim ayoll kaale alacak değilim sizi
:A :A :A
siz dedin demek bizim biz olduğumuzu kabul ettin şimdi @mrt-06 düşünsün sana o ka abla diyordu :A neyse kız bak destere nin tatilinden özel gmrüntüler youtubea düşmüş

+16 :A @Doğu @MasacRE- @Harunnn60
vdsfdsfds.png

kız daha 17 yaşında. :D
Asıl sorunda burda aslında,nasıl olursa olsun davranışları bunu yaşına bağlıyoruz ama bence bunun yaşla filan alakası yok,onun yaşında olupta mutlaka daha yapıcı olan birçok kişide bulunuyordur.Ayrıca bazı davranışlar daha küçük yaştan alınınca kalıcıda olabiliyor..birazda şöhretin getirdiği bir durum:)

siz dedin demek bizim biz olduğumuzu kabul ettin şimdi @mrt-06 düşünsün sana o ka abla diyordu :A neyse kız bak destere nin tatilinden özel gmrüntüler youtubea düşmüş

+16 :A @Doğu @MasacRE- @Harunnn60
Asıl sorunda burda aslında,nasıl olursa olsun davranışları bunu yaşına bağlıyoruz ama bence bunun yaşla filan alakası yok,onun yaşında olupta mutlaka daha yapıcı olan birçok kişide bulunuyordur.Ayrıca bazı davranışlar daha küçük yaştan alınınca kalıcıda olabiliyor..birazda şöhretin getirdiği bir durum:)
kız daha 17 yaşında. :D
Ayoll bu yaşta bunu yapan ilerde adamın ağzına :F yılanın başı küçükken ezelim işte kişilikli insanmı kalmadı yıldız olacak tarkan mustafa sandal megastarlarımız 20 yılı devirmişler ne magazne çkıyorlar ne kavgaya karısıyorlar kişikliler 10 numara dünyada en çok ses getirmiş 2 sanatcımızda bunlar şarkıcılık kimliği kadar kişilikte önemli bu kızda kişilik diye birşey yok :A :A :A

3.sıradakı @destere galiba :A :A :A @xemrexxx

Tabi karakteri de öyle çıkabilir ama şöhret olmak isteyen 14 yaşındaki bir kız çocuğunun birden bu seviyede üne kavuşunca anormal tepki vermesi bence normal. Geçen yıl bir laf etmişti hani, beni parmakla gösteriyorlar diye. Mesela o net baskı sonucu gelen açıklama, normal kafayla yapılamaz. Dünyadan bir çok hayranı var şimdiden. Saygı duyup hatta arkasında durmak yerine koca koca insanların 18ine gelmemiş kızın arkasından gereksiz gereksiz laflar etmesi benim için ayıp. :)

Tabi karakteri de öyle çıkabilir ama şöhret olmak isteyen 14 yaşındaki bir kız çocuğunun birden bu seviyede üne kavuşunca anormal tepki vermesi bence normal. Geçen yıl bir laf etmişti hani, beni parmakla gösteriyorlar diye. Mesela o net baskı sonucu gelen açıklama, normal kafayla yapılamaz. Dünyadan bir çok hayranı var şimdiden. Saygı duyup hatta arkasında durmak yerine koca koca insanların 18ine gelmemiş kızın arkasından gereksiz gereksiz laflar etmesi benim için ayıp. :)
Orada hayır cümlesini kullanan zaten ona karşı büyük yanlış yapmış bunu baştanda belirttim,ayrıca bu konuya dair şunu daima söylüyorum Aleyna yetenekli bir şarkıcı,fakat daha yolun başında,yaptığı sansasyonel tarzı açıklamalar oldukça fazla birde bu tarz açıklamalarını da destekleyenler oluyor bence Buda ayrı bir çelişki,bir o kadarda ayıp:)