aklıma gelmişti. Bugün konularımda bayağı razgarın esti.Bi ara favori olmuştu galiba yaa ilk değil
aklıma gelmişti. Bugün konularımda bayağı razgarın esti.
esen bi şey. pompy gelince söyler artık.Razgar ne?
Benim ilk geldiğim dönem favoriydi pompy sonra düştü diye hatırlıyorum.
çocuğun 20 bin küsür mesajı var. Yıllardır gününün ortalama bir kaç saatini buraya harcıyor.Pompy'yi favori üye yapan sistemi kınıyorum. Foruma ondan daha fazla hizmet üyeler dururken her senaryosunda bomba patlatan pompynin favori üye olması da nerden çıktı.
Sanırım skandal olsun diye favori üye oldu. Güzel taktik ))))
çocuğun 20 bin küsür mesajı var. Yıllardır gününün ortalama bir kaç saatini buraya harcıyor.
Bi ara favori olmuştu galiba yaa ilk değil
aklıma gelmişti. Bugün konularımda bayağı razgarın esti.
Bence editörlüğü düşünmelisin @pompy
Tebrikler @pompy başarıların daim olsun
ahh @destere döndüğünde bully gitmiş @pompy favori olmuş geldiği gibi bulamıcak forumu ne çok değişen şeyler oldu öyle ayoll şu yaz bitsede kışın uykusundan kalkıp gelse fok balığı @S.G.A.T. @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE- @Forumdash @cookies @mrt-06
Pompy'yi favori üye yapan sistemi kınıyorum. Foruma ondan daha fazla hizmet üyeler dururken her senaryosunda bomba patlatan pompynin favori üye olması da nerden çıktı.
Sanırım skandal olsun diye favori üye oldu. Güzel taktik ))))
Çok şükür bugünleri de gördük tebrikler @pompy
sen başkanımız ile nasıl böyle konuşursun. @mrt-06@mrt-06 nın tek adam olma planları devam ediyor ''benim başörtülü bacımı üniversitye almadılar'' pardon ''benim pompy gardaşımı favori iye yapmadılar'' diyerekten iyice iktidarı ele geçirdi, tayyip amcanın planlarını tersten uyguluyor yılan atacan .ss neyse @Doğu sen atacanın tek adam olma tablosunu görmüş müydün @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Yiğitt @Forumdash @Thequeer @MasacRE-
Ekli dosyayı görüntüle 56643
Forumun üst aklı @pompy reisi favori üye yapmış daha ne yapsın böyle diktatör mü olur@mrt-06 nın tek adam olma planları devam ediyor ''benim başörtülü bacımı üniversitye almadılar'' pardon ''benim pompy gardaşımı favori iye yapmadılar'' diyerekten iyice iktidarı ele geçirdi, tayyip amcanın planlarını tersten uyguluyor yılan atacan .ss neyse @Doğu sen atacanın tek adam olma tablosunu görmüş müydün @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Yiğitt @Forumdash @Thequeer @MasacRE-
Son zamanlarda en çok güldüğüm mesaj oldu.@mrt-06 nın tek adam olma planları devam ediyor ''benim başörtülü bacımı üniversitye almadılar'' pardon ''benim pompy gardaşımı favori iye yapmadılar'' diyerekten iyice iktidarı ele geçirdi, tayyip amcanın planlarını tersten uyguluyor yılan atacan .ss neyse @Doğu sen atacanın tek adam olma tablosunu görmüş müydün @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Yiğitt @Forumdash @Thequeer @MasacRE-
@mrt-06 nın tek adam olma planları devam ediyor ''benim başörtülü bacımı üniversitye almadılar'' pardon ''benim pompy gardaşımı favori iye yapmadılar'' diyerekten iyice iktidarı ele geçirdi, tayyip amcanın planlarını tersten uyguluyor yılan atacan .ss neyse @Doğu sen atacanın tek adam olma tablosunu görmüş müydün @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Yiğitt @Forumdash @Thequeer @MasacRE-
Son zamanlarda en çok güldüğüm mesaj oldu.
seçimlerde çok yerinde Bully hayattan bezmiş gariban gariban oturuyor ozan biraz cin gibi darksaal ne haliniz varsa görün tarzında atacan ise efendi görünüşün altından bıyık altı sırıtıyor hihi hihi diye yılan diyorsunuzya seçimlerde karakterleri yansıtmış @sokak sanati @Yiğitt @cookiessen başkanımız ile nasıl böyle konuşursun. @mrt-06
Sen ne olacaksın acaba. Meral Akşener filan mı @xemrexxx @mrt-06seçimlerde çok yerinde Bully hayattan bezmiş gariban gariban oturuyor ozan biraz cin gibi darksaal ne haliniz varsa görün tarzında atacan ise efendi görünüşün altından bıyık altı sırıtıyor hihi hihi diye yılan diyorsunuzya seçimlerde karakterleri yansıtmış @sokak sanati @Yiğitt @cookies