Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

35. BÖLÜM (SEZON FİNALİ)

Tüylerim diken diken oldu, Neslihan Atagül ne yaptın sen? Döktürmüş maşallah, ''Ozaan, kardeşim ölmüş'' çığlıkları tam ödüllük. Helal olsun. Nihan bağırırken Zeynep'in de kafasını ellerinin arasına alması, şoka girmesi...

Ozan'ın ölümüne çok üzüldüm, dizinin en saf ve iyi niyetli karakteriydi. O sırada Vildan'ın ağlaması. :( Oyunculuklar aşırı gerçekçi yav dizide.

Nihan da hamile çıktı, yeni sezonda buradan baya ilerleriz. :D

Benimde en çok etkilendiğim 10 sahne arasına girer o Ozan sahnesi. Çok iyi oynadı Neslihan.:( Bi @Çiğdem- sevmedi o sahneyi.s.s
bana yetiştin demek @Yiğitt şimdi sende sezon arası ver beni bekle :A

38. BÖLÜM

Dizide senaryo yeniden şekilleniyor, her şey sil baştan gibi oldu. Önder ve Ozan'ın yokluğunu hissediyorum. :( Kemal'in intikamı da güzel gidiyor, işler daha da kızışacak bu gidişle. Emir ve Nihan yeni başlangıç yaptı, yepyeni evde. Efsane'nin de kardeşi mi kuzeni mi Edamıymış neymiş? Çok sevimsiz kız, hiç doğal da gelmedi bana. :D

40. BÖLÜM

Son sahne süperdi. Ozan'ın intihar etmediği, öldürüldüğü ortaya çıktı. 😱 İnşallah Zeynep öyle bir şey yapmamıştır. :(

44. BÖLÜM

Son sahnede Kemal ve Nihan'ın öpüşmesi güzeldi. :bhr: Dizinin 2. sezonunun en güzel yanı AYHAN. :Z Çok sevdim Ayhan'ı, Leyla'ya Kleopatra demesi de çok hoşuma gidiyor @sokak sanati :F

Emir'in annesi de ifşa oldu, Emir'i ilk kez bu kadar çaresiz gördüm. :D

44. BÖLÜM

Son sahnede Kemal ve Nihan'ın öpüşmesi güzeldi. :bhr: Dizinin 2. sezonunun en güzel yanı AYHAN. :Z Çok sevdim Ayhan'ı, Leyla'ya Kleopatra demesi de çok hoşuma gidiyor @sokak sanati :F

Emir'in annesi de ifşa oldu, Emir'i ilk kez bu kadar çaresiz gördüm. :D

Ayhan'ı bende çok seviyordum. Leyla ile uyumu süper. Dizinin 2. Sezonunda en keyif aldığım olay.:D

48. BÖLÜM

Nihan, Asu'nun evine girdi. Oradaki sahneler baya güldürdü. Asu ve Kemal evlendi, numaradan tabi.Kozcuoğlu ailesi şokta tabi. :A Boş yere de Tarık'ın günahını aldılar, ilk kez üzüldüm ona. Bu sefer suçsuz. :(

48. BÖLÜM

Nihan, Asu'nun evine girdi. Oradaki sahneler baya güldürdü. Asu ve Kemal evlendi, numaradan tabi.Kozcuoğlu ailesi şokta tabi. :A Boş yere de Tarık'ın günahını aldılar, ilk kez üzüldüm ona. Bu sefer suçsuz. :(

Asu ifşa olacak yakında çok heyecanlı.:A
Tarık ne konuda suçsuz.:A

Asu ifşa olacak yakında çok heyecanlı.:A
Tarık ne konuda suçsuz.:A
Az kaldı aynen. :D

Şirketle ilgili bir bilgi sızdırıldı, Zehir de Tarık'tan şüphelenip onu takip etti. O sırada Emir ve Tarık buluştu, onu da Zehir kameraya aldı. :D Halbuki onla ilgili bir şey söylememişti :(

49. BÖLÜM

2. sezonun en güzel bölümüydü. Asu ifşa oldu, herkes öğrendi. Kemal iyi tuzak kurdu. :Z Emir ve Zeynep ilişkisini Fehime tüm aileye söyledi. Babası Zeynep'i dışarı atıp evden kovdu. Hazal Filiz orada oyunculuğuyla konuşturdu, çok iyiydi o sahne.

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking