Aslında çok kalabalık kadrolu bir dizi değil bu sefer kısmet olmadı. Ama belki sürpriz niyetine yüzünü güldürecek bir şeyler görebilirsin.Beni ana karakter yapmamışsın o yüzden bakmıyorum![]()
Aslında çok kalabalık kadrolu bir dizi değil bu sefer kısmet olmadı. Ama belki sürpriz niyetine yüzünü güldürecek bir şeyler görebilirsin.Beni ana karakter yapmamışsın o yüzden bakmıyorum![]()
Aslında çok kalabalık kadrolu bir dizi değil bu sefer kısmet olmadı. Ama belki sürpriz niyetine yüzünü güldürecek bir şeyler görebilirsin.![]()
Bir gün senin de başrol olacağın bir dizi gelir @xBUGRAx bunun için yıllardır bekledi.Aman istemezzaten ben hep yan karakter oluyorum
![]()
Sen de şey yok mu
Kimlerin girdiğini görüyorum da teker teker çıkarmaya üşendim.Sen de şey yok mu
Hani konuya kimler girmiş yetkisi? Ben editörken vardı öyle bişeyen sevdiğim muhteşem ek özellik
![]()
O dizinin uyarlaması kaç defa yapıldı burada. Özgür yapmıştı bir de FOX'çu Haluk'un altmış defa yayınladığı bir ilk bölüm vardı.Hayırlı olsun bende Tatlı Küçük Yalancılar-Pretty Little Liars uyarlaması yapacağım![]()
O dizinin uyarlaması kaç defa yapıldı burada. Özgür yapmıştı bir de FOX'çu Haluk'un altmış defa yayınladığı bir ilk bölüm vardı.![]()
Neyse sen bu diziyi nasıl buldun onu söyle.Onlar yapamamıştı ama haberin olsun MK'da yayınlamayacağım dizimi![]()
Neyse sen bu diziyi nasıl buldun onu söyle.![]()
İlk bölümü gördükten sonra her şey değişecek.Sadece konu var ortada ayrıca doğaüstü dizileri pek sevmem![]()
@xBUGRAx @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı @ozgur2113 @YıldırıM @dizi kolik @turkuazz @S.G.A.T. @batuhankaralar @MasacRE- @Harunnn60 @Billy Kane @Forumdash @Sherlock @MayısKralı @Ahmad @dizi kolik @mesmeso61 @OzaN @Tolstoyevski @XanTier @Yakamoz-Asi @tolgab @Doğu @RüzgarGülü @cookies @BesaleT @gizem ak
6 değil 9 olacak yanlışlık olmuş.Bende varmışım hemde 6 yaşında bir çocuk olarak ay süpermiş
6 değil 9 olacak yanlışlık olmuş.![]()
Bune ayoll twd çakması tear walking dead gibi yürüyen ölülerin çakması havası varHazır gelmişken tanıtıma bekliyoruz bayağı seveceğin bir dizi olacak.@Çiğdem-
Sen bir konuya bak zaten Kore filminden uyarlandığını söyledim orada.Bune ayoll twd çakması tear walking dead gibi yürüyen ölülerin çakması havası var
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
Hayırlı olsun, güzel olacak gibi. Bölümler eetiketleyebilirsin beni.
Hayırlı olsun @Aserat merakla bekliyoruz ilk bölümü.
Senaryo da güzelmiş, ciddi ciddi uyarlama mı yapacaksın? 😱 Helal olsun.
Hele bi başlasın destur![]()
İlginc bir hikayeymis merakla bekliyoruz @Aserat![]()
Hayırlı olsun iyi bir yapım olacaktır bakalım nasıl olacak dizi![]()
Başarılar.Bu takıntılı yönetmenler gibi sen de hep aynı isimlerle çalışıyorsun.
![]()
Bekliyoruz.Fantastik dizide çıtayı yükseltmiştim.
![]()
Başarılar.![]()
Beni ana karakter yapmamışsın o yüzden bakmıyorum![]()
Sen de şey yok mu
Hani konuya kimler girmiş yetkisi? Ben editörken vardı öyle bişeyen sevdiğim muhteşem ek özellik
![]()
Başarılar.![]()
Hayırlı olsun bende Tatlı Küçük Yalancılar-Pretty Little Liars uyarlaması yapacağım![]()
Bende varmışım hemde 6 yaşında bir çocuk olarak ay süpermiş
Bune ayoll twd çakması tear walking dead gibi yürüyen ölülerin çakması havası var
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60