TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 54.Bölüm

Itiraf 3ü yapan neyin kafasini yasiyor cidden shshd @xemrexxx :F

Kız @Çiğdem- sana kim yan gözle bakiyosa söyle onu dogru yola sokalim 😱

@Thequeer lo neler yasatmis bu forum sana oyle 😱 daha geleli kaç gün oldu hemen yanlış tanitmisiz kendimizi bence.Bu programı bosver birçoğu takilmayacak kadar saçma itiraflar mesela @Çiğdem- inki :)

@ozgur2113 nerde yasiyosun, hangi bölüme gitmek istiyosun :)

Itiraf 3ü yapan neyin kafasini yasiyor cidden shshd @xemrexxx :F

Kız @Çiğdem- sana kim yan gözle bakiyosa söyle onu dogru yola sokalim 😱

@Thequeer lo neler yasatmis bu forum sana oyle 😱 daha geleli kaç gün oldu hemen yanlış tanitmisiz kendimizi bence.Bu programı bosver birçoğu takilmayacak kadar saçma itiraflar mesela @Çiğdem- inki :)

@ozgur2113 nerde yasiyosun, hangi bölüme gitmek istiyosun :)
Konuda yazıyor okumadın mı :F

Öncelikle itiraflar geçen haftaya göre sönük kalmış neyseki bu hafta ben sırtladım programı :A
Şaka bir yana, itiraflar adrese teslim ama göndericiler hep Anonim, neyse gerekenleri zaten programla bağlanıp tam üstüne söylemişim :X
Sohbet çok samimi ve güzel olmuş sevgili yapımcım, ayrıca sanırım Diyarbakırlıydı konuk zaten resimden de anlaşılıyor bizim oralardan olduğu. Oldukça güler yüzlü birine benziyor umarım üniversite içinde seneye böyle Güler ve hayallerine kavuşursun @ozgur2113
Sevgili yapımcının tekrar ellerine sağlık keyifle okudum, desteğin için sonsuz teşekkürler @Ahmad :love1:

Bu nasıl bir kendinle çelişmektir. Sanane arkadaşım kimin ne düşüncede olduğundan ? Sizin gibi dinci, yobaz, cahil takımının olmasındansa komünist, ateist, muhalif ve EŞCİNSEL insanların olması çok daha yararlıdır. Önce o savunmasını yaptığın dini adam akıllı yaşamayı öğren, hoşgörü dini olarak söylenen bir dini kendinize göre uydurarak kendinizi bir kalıbın adamı zannetmeniz gerçekten ne kadar acınası bir halde olduğunuzu bir kez daha gösteriyor. Ülkenin değerlerini alt üst eden sizsiniz. Bu ülkenin En büyük değerleri sizin yıkmaya çalıştığınız Laiklik ve Demokrasidir. Yaşamadığınız din'i de ağzınıza sakız etmişsiniz. Neyseki sonunuz çok yakın ayrıca yazılan hakaretler sana az bile.
Teşekkür ederim çok güzel şeyler söylemişsin :bhr: :Z

3-shut-up-liver-you-re-fine-funny-meme.jpg

öncelikle @ozgur2113 ın cevapları tanıdık geldi. Duygusallık ve verilen değer karşısında yavaş yavaş kayboluşunu izlemek duygusal biriyseniz çok kötü bir durum... Diğer cevapların da güzeldi ve özeldi. Bu arada tip, karizma da yerinde. Yakışıklısın. Sakal yakışmış. :D
Itiraflara gelirsek son itiraf bana ait değil söyleyeyim. :D @xemrexxx @Yiğitt . Konuşulan konuya ama katılıyorum. Öyle bir durum vardı Gerekirse detaylara kadar açıklarım, bazılarınıın yüzü kalmaz buraya girmeye neyse. Öyle bir kurguyu @Tolstoyevski ya da @RüzgarGülü kurmuştur. Tolsun ama Beren konuları için forum yaşı yetmez. Eskilerden biri hortlamadıysa başka biri zor yazar onu. Şu anda yorgunum. Yarın bir kez daha okuyacağım o itirafı.
Bana yazılan itirafı da kim yazdıysa yanlış düşünüyor. Zaten mantığı doğru değil. Yeni geldin, milleti kırmak istiyor ne demek. Dönmesini istediğim insanlar zaten kendi zamanımdan tanıdığım eskiler. :D Eski vadiciler dönseydi kaliteli tartışmalar yaşanırdı, kimseye de bir zarar gelmezdi merak etmesin. :)))

ha ellerine sağlık @Ahmad :D
Son itirafı yapacak kadar gafletle dolu değilim. Bence @sokak sanati bile yapmamıştır :X

Bu arada dün kendi kısmımı okumaktan diğerlerine odaklanamamışım :F O itiraf 15 ne öyle ya oku oku bitmedi :F