aaa zaten köy yerindeki yağmur sizin oralara bin basar ayoll buralarda kıyamet var şuan iyi yönü fındığa mola vermemizyettin artık hogatha sonunu getirmeli senin bu fırtınayı göreleye doğru gönderiyioruz artık geberir gidersin
aaa zaten köy yerindeki yağmur sizin oralara bin basar ayoll buralarda kıyamet var şuan iyi yönü fındığa mola vermemizyettin artık hogatha sonunu getirmeli senin bu fırtınayı göreleye doğru gönderiyioruz artık geberir gidersin
evet iyi olmuş seni gebertip nehre atınca yağmurdan dolayı 20 km sürüklenirsinaaa zaten köy yerindeki yağmur sizin oralara bin basar ayoll buralarda kıyamet var şuan iyi yönü fındığa mola vermemiz![]()
![]()
![]()
Kenanın bu saç tarzı burakın kara sevdada genclik için yaptığı saç tarzının aynısı ayollevet iyi olmuş seni gebertip nehre atınca yağmurdan dolayı 20 km sürüklenirsinbu arada al sana
Ekli dosyayı görüntüle 56533 Ekli dosyayı görüntüle 56534 Ekli dosyayı görüntüle 56535
Kenanın bu saç tarzı burakın kara sevdada genclik için yaptığı saç tarzının aynısı ayoll
![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash @Yiğitt @sokak sanati
![]()
hangi engin ayollEnginde Burak'a benzemeye çalışmış. Valla Kaan'a benzeyecek kapasite yok tabi onlarda o yüzden bu imaj değişikliğini haklı buluyorum![]()
hangi engin ayoll![]()
AA yok bakarımEngin Akyürek var ya. Onun konusunu görmedin mi![]()
Seni ks izlediğin için ve burakı sevdiğin için KFC'den afaroz ediyorumKenanın bu saç tarzı burakın kara sevdada genclik için yaptığı saç tarzının aynısı ayoll
![]()
![]()
![]()
Burakı sevmiyorum bee çağatay gibi her böllüm ezikliyorum @sokak sanati şahitSeni ks izlediğin için ve burakı sevdiğin için KFC'den afaroz ediyorum![]()
Ezme yaparken @xemrexxx i de hep etiketle habireBurakı sevmiyorum bee çağatay gibi her böllüm ezikliyorum @sokak sanati şahit![]()
Aynenama belli etmiyor.
Tüm camia şaşkın![]()
çağatayın oyunculuğu berbat ayoll arasıda eşit şekilde sevmiyordum içerdeye kadar o nasıl sevdirdi kendisini ama çağatay sevdiremediyse iş yok demekki
Ayol bence sen kiskaniton @Forumdash in çağatayi neticeds oğlan bir gün kenanla ertesi gün kivançla teknelerde senin hayalini yaşiyorçağatayın oyunculuğu berbat ayoll arasıda eşit şekilde sevmiyordum içerdeye kadar o nasıl sevdirdi kendisini ama çağatay sevdiremediyse iş yok demekki![]()
![]()
![]()
Üstte yorumuma bak aynısını demişim yine abla kardeş uyumu.Kenanın bu saç tarzı burakın kara sevdada genclik için yaptığı saç tarzının aynısı ayoll
![]()
![]()
![]()
Bu konuda yorumun görünmüyor cnm başka konuda dedin sanırım engin konusu olabilir belki oda aynı saç tipinden yapmış çünküÜstte yorumuma bak aynısını demişim yine abla kardeş uyumu.![]()
Evet şimdi fark ettim karıştırmışım ablacımBu konuda yorumun görünmüyor cnm başka konuda dedin sanırım engin konusu olabilir belki oda aynı saç tipinden yapmış çünkü![]()
![]()
![]()