25 Temmuz 2017 Salı Reyting Sonuçları

Kanal D gece şu an verse çok mutlu olacağım, şu an Yalan Dünya yüzünden gece tekrar veremiyoruz. Haftada 2-3 anca tekrar veriyor. Gece bol tekrar önemli, YD yüzünden D'm köşeye sıkıştı. :T:
Ben izliyorum ama. :T:

Dolunay baya düşmüş. Yeni sezon zaten zor gibi. 13 bölüm giderse iyidir.
Ateşboçeği senaryo olarak daha iyi.

Dolunay'ın bu hafta düşeceğini tahmin etmiştim. Normalde fragmanları bile 1 milyonu geçerken bu bölümün fragmanları 700k falan izlenmişti :A Ara sıra bakıyorum Özge Gürel, Hakan Kurtaş ve Alihan Türkdemir baya iyiler ama o Can Yaman nedir öyle :(

Rüya daha da artmalı bence. :A Senaryo da baya hızlı gidiyor :F Dün bi bakayım dedim çocuk kıza evlenme teklifi etti :F

Dolunay'ın havası sönmeye başlamış mı ne. :A

Rüya bu reytinglerle yaz sonuna kadar anca gider ama Show yine de denemek isteyecektir.

Adı Efsane'nin final haberinin gelmesine az kaldı.

aaa geçen hafta dediğim gibi dizi tamamen bir dram havasında gidiyor yaz dizilerine oranla ana başrol çocuk ve onun çevresi gibi geçiyor :A

cıvık cıvık aşk olmayınca ergenlerin hoşuna gitmemiş sanırım ama onlara gerek yok ayoll böyle devam haftaya 6 üstüne çıkarız yine @Yiğitt @xemrexxx :Z:Z:Z

aaa geçen hafta dediğim gibi dizi tamamen bir dram havasında gidiyor yaz dizilerine oranla ana başrol çocuk ve onun çevresi gibi geçiyor :A

cıvık cıvık aşk olmayınca ergenlerin hoşuna gitmemiş sanırım ama onlara gerek yok ayoll böyle devam haftaya 6 üstüne çıkarız yine @Yiğitt @xemrexxx :Z:Z:Z
Dünkü bölüm güzel değildi bence, hiç bir şey yaşanmadı. :(