2016 En Favori (Yabancı ) Film - 3. Tur | C Grubu

Hangi 2 Film Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Aa ben bunlara oy vermeyi unuttum ya, oylama kapanmış şimdide :( @mrt-06 @Yiğitt oylama uzatılabiliyor mu acaba, oylarımı versem en azından içimde kalmasa ya :D

Maalesef, yeni turlara artık. :(
Of bu gruba sinir oldum ya :D Fifty shades ile Hateful Eight eşit olmuş. Geçen tura bakılıyor galiba o durumda. Geçen turda Fifty shades daha yüksek oy almış. Ben Hateful'a verecektim oy benim yüzümden elendi mi şimdi kendimi suçlu hissettim :TO zaman bir güzellik yapın ikisini de çıkarın üst tura be o da mı olmuyor :A @Çiğdem-

Of bu gruba sinir oldum ya :D Fifty shades ile Hateful Eight eşit olmuş. Geçen tura bakılıyor galiba o durumda. Geçen turda Fifty shades daha yüksek oy almış. Ben Hateful'a verecektim oy benim yüzümden elendi mi şimdi kendimi suçlu hissettim :TO zaman bir güzellik yapın ikisini de çıkarın üst tura be o da mı olmuyor :A @Çiğdem-
Bizimle değilsin beybi. :A

Bizimle değilsin beybi. :A
aa bende sevmiyorum elli tonu ama yapacak birşey yok :( :( :(

forumdan filmi izleyen falanda yok bir kadın sinemada şey yaparken tutuklandı elli ton filmini izlerken diye haberini açmıştım ordan okuyan elli tonu demiş bilsem açmazdım haberini :A :A :A