Ya şu çocuğu fazla abartiyorlar. Ne bi kas var ve parlak yani ilgi çekici bir yanı yok.Evet arkadaşlar boranin etrafini ecünnülerin sardiğini gören. @Çiğdem- fenalaşmiş diyolla , inşallah gebermistir@mrt-06 @vadikızı @gizem ak @Yiğitt @*YıldırıM* @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies Ekli dosyayı görüntüle 56516
Ve sarışınYa şu çocuğu fazla abartiyorlar. Ne bi kas var ve parlak yani ilgi çekici bir yanı yok.
Meriç AralEvet arkadaşlar boranin etrafini ecünnülerin sardiğini gören. @Çiğdem- fenalaşmiş diyolla , inşallah gebermistir@mrt-06 @vadikızı @gizem ak @Yiğitt @*YıldırıM* @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies Ekli dosyayı görüntüle 56516
Hahahah sarışınlarıda severiz de tam sarışın olacak bu arada kalmışBen esmer seviyorum.![]()
![]()
Sarışınlar neden bilmem bana yakın gelmiyor.Hahahah sarışınlarıda severiz de tam sarışın olacak bu arada kalmış![]()
Oyunculuğu çok iyi ama senin ne kadar umrunda olur bilemiyorum.Ya şu çocuğu fazla abartiyorlar. Ne bi kas var ve parlak yani ilgi çekici bir yanı yok.
Hahahahha Allah çektirmesin o zaman yavruSarışınlar neden bilmem bana yakın gelmiyor.Bir gün yokluk çekersem bakarım ama öyle bir durumum yok şu anda.
![]()
MYK dan biliyorum oyunculuğunu ama önemli olan benim için.Oyunculuğu çok iyi ama senin ne kadar umrunda olur bilemiyorum.
Bu arada kareler bayağı iyi görünüyor kadro zaten efsane 13 Ekim çabuk gelsin.![]()
Ay amin amin.Hahahahha Allah çektirmesin o zaman yavru![]()
Öggg getirdin yeminleEvet arkadaşlar boranin etrafini ecünnülerin sardiğini gören. @Çiğdem- fenalaşmiş diyolla , inşallah gebermistir@mrt-06 @vadikızı @gizem ak @Yiğitt @*YıldırıM* @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies Ekli dosyayı görüntüle 56516
Musa uzunlar, haluk bilginer , kenan , hakan boyav , leon eğer kadın oyuncuları saymazsak filmin erkek kadrosu süper vllaEvet arkadaşlar boranin etrafini ecünnülerin sardiğini gören. @Çiğdem- fenalaşmiş diyolla , inşallah gebermistir@mrt-06 @vadikızı @gizem ak @Yiğitt @*YıldırıM* @Forumdash @Aserat @xBUGRAx @cookies Ekli dosyayı görüntüle 56516
Anca ayiodin galibaMusa uzunlar, haluk bilginer , kenan , hakan boyav , leon eğer kadın oyuncuları saymazsak filmin erkek kadrosu süper vlla![]()
![]()
![]()