- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,060
İlk bölüm merakındandır o.Hatay'da kilitlenmiştim bende İstanbul'da daha öyle bölüm olmadı maalesef.![]()
İlk bölüm merakındandır o.Hatay'da kilitlenmiştim bende İstanbul'da daha öyle bölüm olmadı maalesef.![]()
İlk bölüm merakındandır o.Bende ha olaylar başladı başlıcak derken bölümü bitirmiştim.
Bence en kötü giriş bölümüydi. Son 2 bölüm üstüne katarak ilerliyor.
![]()
Bölüm bittiğinden beri yarınki sonuçların hayalini kuruyorum zaten.Bugün bence dizi sıfırdan başladı gibi bekleyelim bakalım umutsuz değilim.![]()
Ben reytinge bakmam diziye devam etmek için. Dizi güzel ama senin de söylediğin gibi eksikler var, beni tam olarak çekemedi. Umarım yolu açık olur, tutmasını isterim. Yazı üç diziyle kapatacağım.Kefeni yırttı dizi devam etmeyecek misin @Yiğitt![]()
Ben izlemeyeceğim
Geçen hafta da izleyemedim zaten![]()
Aman zaten dizi izlemeye vaktim olmayacak artıkBnde sonuna bakamamıştım ama özetten izledim şimdi keşke sende özete baksaydın neyse sen bilirsin bonişim
Aman zaten dizi izlemeye vaktim olmayacak artık![]()
Olsun alışkanlık olmasın4 ayın var daha şimdiden deme böyle be
Olsun alışkanlık olmasıngeçen sezondan bi tek Kırgın Çiçekler ve Aşk ve Mavi kaldı
![]()
Şu an pek olay yok günlük gelişmeler var ama şiir gibi işliyorlor kendimi alıkoyamıyorum zevkle izliyorum bu dizi çok farklı gerçekten.![]()
Aynen aşkta fazla iyimser bu kadar iyimserliğin karşılığını alamayınca ister istemez kötülük yönü ağır basacaktır.Dimi aynen öyle Emre Ahmet beni çok düşündürüyor bu adam ilerde psikopat olacak sanırım ya😉
Aynen aşkta fazla iyimser bu kadar iyimserliğin karşılığını alamayınca ister istemez kötülük yönü ağır basacaktır.