Evet yeniden 2 buçuk saate çıkılmış galiba zirveyi geri almak için. Ama süre uzatmanın bir faydası olsaydı.Dizinin süresi uzamış erken başladı ama aynı bitiyor.@Aserat
Evet yeniden 2 buçuk saate çıkılmış galiba zirveyi geri almak için. Ama süre uzatmanın bir faydası olsaydı.![]()
Doğru aklımdan çıktı bir an. Umarım zirveyi o overrated diziden alır bir grupta da olsa.1 yıl olacak çekileli planlı yapılmamıştır.![]()
Artık yavaştan şimdiki zamanın bölümlerine gelsek fena olmaz geçen bölümde Bozkır ve Gülperi evde olmalarına rağmen ağızlarından buhar çıkıyordu.Çok tatlı bebek.![]()
Artık yavaştan şimdiki zamanın bölümlerine gelsek fena olmaz geçen bölümde Bozkır ve Gülperi evde olmalarına rağmen ağızlarından buhar çıkıyordu.![]()
Bir de Kaybolan Çiçekler vardı fragmanda dikkat ettiysen.Doğalgazları yoksa demek.3 bölüm kaldı sabret.
![]()
Bir de Kaybolan Çiçekler vardı fragmanda dikkat ettiysen.![]()
Aslında tüm mahalleli komik de son bölümde Cuma daha çok öne çıktı. Bu arada 13. bölüm geliyor ama başrol karakterler hala sevgili olmadı takdir etmek lazım.Ben sevmiyorum pek.![]()
Aslında tüm mahalleli komik de son bölümde Cuma daha çok öne çıktı. Bu arada 13. bölüm geliyor ama başrol karakterler hala sevgili olmadı takdir etmek lazım.![]()
Filmleri izlemedim ama biliyorum ben de evlendiklerini. Zaten Esin'in filmdeki adı da Pelin'miş değiştirmeleri iyi olmuş her taraftan Pelin fışkırıyor bu aralar.Evlendiklerini bile gördük acelesi yok daha sevgili olmalarına.![]()
![]()
Zaten dizinin bayağı stok bölümü çekildi 1-2 bölüm kalmıştır bitmesineSezon finali gibi bölüm olmuş. @Aserat![]()