hahha neyse ramazanda uğraştığımız şeylere bakın ayoll
kısaca size yakıstırmadım bu sayfanın kilitlenmesini talep ediyorum
İzlemedim o öpüşme videosunu Harun.
hahha neyse ramazanda uğraştığımız şeylere bakın ayoll
kısaca size yakıstırmadım bu sayfanın kilitlenmesini talep ediyorum
Nasıl kaçırdınİzlemedim o öpüşme videosunu Harun.
hahha çok ayıp videoları var ayoll bu kızı desteklemeyi bırakıyorsunuz @Harunnn60İzlemedim o öpüşme videosunu Harun.
Kız bul ikimize o zaman bırakalımhahha çok ayıp videoları var ayoll bu kızı desteklemeyi bırakıyorsunuz @Harunnn60
hahah terbiyeli kızmı kalmadı koca dünyada ayoll konusturmayın beni bu ecünnüyü bulmussunuzKız bul ikimize o zaman bırakalım
hahah terbiyeli kızmı kalmadı koca dünyada ayoll konusturmayın beni bu ecünnüyü bulmussunuz
İzlemedim o öpüşme videosunu Harun.
hhahaha allahın işi işte cnm bende sana gıcık bir mesaj yazmıstım etiketini kaçırmaGözde kardeşimize hakaret ettiğinden beridir ayrı gıcık olarak izlediğim 'gız'
Bu arada bugunkü videosunda tatlıcı kardeşimizi ayan beyan boynuzlamiştir. Arkadaki herifleri kesti... Arkadan gelmesini çok bekledi ama yaşlı bi amcaya selam vermek zorunda kaldı( @Çiğdem- talihsizliği gibi )
Şimdi gördüm veee hemen cevap veriyorum sanahhahaha allahın işi işte cnm bende sana gıcık bir mesaj yazmıstım etiketini kaçırma
tabi bu mesajından haberim yoktu karşılık vermiş olmusum
Geçen bişi demiş intihar etsin kız eğer öyle olacaksa filan ölsün gitsin demiş @sokak sanati @Çiğdem- tepki göstermiş herkes ama Danla coollığunu bozmamış.
Hep mi aynıyız.Her hafta cuma akşamı izliyorum hangi videoda dedi
Geçen bişi demiş intihar etsin kız eğer öyle olacaksa filan ölsün gitsin demiş @sokak sanati @Çiğdem- tepki göstermiş herkes ama Danla coollığunu bozmamış.
ben demedim vlla ama şöyle güzel bir geberme sahnesi çekerse bende izlerim ayollHer hafta cuma akşamı izliyorum hangi videoda dedi
Ne diyor bu çözemedim @sokak sanatiben demedim vlla ama şöyle güzel bir geberme sahnesi çekerse bende izlerim ayoll
güzel bir intihar sahnesi çeksin bende izlerim diyorum gerçek olucak amaNe diyor bu çözemedim @sokak sanati
Danla'mmm ile uğraşma.güzel bir intihar sahnesi çeksin bende izlerim diyorum gerçek olucak ama