Sen Aşk İşleri'ni de okusana hala gelmedi yorum.benim olduğum hafta gelir çenesi kopacısa 😕😕😕
Sen Aşk İşleri'ni de okusana hala gelmedi yorum.benim olduğum hafta gelir çenesi kopacısa 😕😕😕
yarın okurumAslında yarışana kadar söylemeyecektim ama ben de ikinizi aynı bölüm için düşünmüştüm.
Yorum bekleniyor.@Harunnn60 @xemrexxx
Aslında ikinizi aynı bölüme alsam bayağı bomba olur bunu düşüneyim en iyisi.
Aslında ikinizi aynı bölüme alsam bayağı bomba olur bunu düşüneyim en iyisi.![]()
hahha aa bana en fazla 3 soru bilebilicek potansiyelde birisi lazım @Yiğitt gibi
Ama yapımcı gözüyle bakınca beğendim bu fikri. Belli mi olur Emre daha beter çıkar hafta finalinde Yiğit'le olursun.hahha aa bana en fazla 3 soru bilebilicek potansiyelde birisi lazım @Yiğitt gibi![]()
![]()
![]()
bu yer cücesi her şartda dalga geçmeye gelir zaten![]()
![]()
![]()
Söz ağızdan bir kere çıkar ikimiz aynı anda rezil olalım daha mantıklı @Çiğdem-![]()
@xemrexxx 3 tane bilse yener beni zaten ayoll@xemrexxx deyince Çiğdem ile aynı bölümde mi alsam dedim ama performanslarınızı merak ediyorum bu yüzden onu 5. bölüme bırakırım.![]()
aa en azından bilemezsek soru zordu deriz kolay bilememek sıkıntı zatenAslında sorular hazır ama siz böyle deyince daha mı kolay mı yapsam diye düşünüyorum.![]()
Sen bu düşünceyle başlarsan hiç bilemezsin olumlu düşün. Gerçi dediğin gibi asıl amaç eğlenmek ama birinci olup hafta finaline çıkmak da güzel. Nasıl olsa ikinizden biri çıkacak.aa en azından bilemezsek soru zordu deriz kolay bilememek sıkıntı zaten@Yiğitt
Yerine koyduğum soruyu da bildin ama. Gerçi o da çok mu kolaydı ne. Bu arada yeni bölüm çekimlerini halledelim bu akşam.
O önce bir lütfedip okusun da gerisi kolay.![]()
Teşekkürler yorum için.
Seni de yakında konuk etmeyi düşünüyorum iyi puan yapabilecek potansiyelin var sorulara göre.Yarışmacılar baya iyiymiş.
Öyle de çok sıkıcı olur işte böylesi daha eğlenceli oluyor. Kolaylık zorluk seviyesini de bilerek ayarlamıyorum. Teşekkürler yorum için.Güzel olmuş.Ama bence sorular he ikisine de aynı sorulmalı. Farklı olunca birisinin kolay oluyor diğerinin zor.
![]()