Fahriye'nin onu kapmasını yediremiyor kendine, ondan sağa sola o şekil laf söylüyor.@Çiğdem- ile kapışırsınız artık. Her bölüm ne ezik deyip durur Burak'a
akşama 6.bölümü yorumlarım içerdede çağatayı eziyordum burdada burağı ezelim @Yiğitt
6.Bölüm aaa emirin bol olduğu güzel bir bölümdü nihalin kardeşi ile kemalin kardeşini bir araya getirmiş emir akıllıca ayoll ozanı neden karakolda tutulmasını sağladı onu pek anlayamadım ama birşey düşünüyordur elbet
emir ile kemalin araba yarışı sahnesi güzeldi orada kemali dövseydi keşke emir
son sahnede birde emire savas açıyor kemal bu kemal neyine güveniyor anlamadım ayoll ezik bir karakter emir rahat döverdi bence
@sokak sanati
senaristler burakı şişirmiştir ama emiri överim ben o sahnedeZeynep ile Ozan'ın görüştüğü ortaya çıksın Kemal ile Nihan karşı karşıya gelsin diye yaptı onu Emir.
Emir ile sezon finalinde bi dövüş olacak ama onun dışında genelde soğuk savaş.
senaristler burakı şişirmiştir ama emiri överim ben o sahnede
bu nihal çok gıcık senin favorin zeynep sanırım bir kıızı övüyordun çünkü emir ile birlikte etkinlikte bu kızmıydı
hhahaha aa ben o kızın dizi adını nihal diye biliyorum nedenseNihal değil o kızın adı Nihan önce onu öğren. Ben Neslihan ile de yarıştım çok sağlam oyuncu. Nihan'ıda severim zaten en sevdiğim 3'de olabilir Nihan yada Zeynep ikisi de iyi ana hangisi 3. Bilemicem. 2 karakter dizide sonradan parlayan çılgın bi karakter. Emir'den sonra en çok onu severim. Bi ara Duvar fotosu bile yaptım.
hhahaha aa ben o kızın dizi adını nihal diye biliyorum nedense
kurbağa gözlü bir kız ben sevmedim emir iyi şu ozan iyi gibi görünüyor ondada var piskopatlık
emirin babasıda iyi gerçi spoili sahne göstermiştin bana o konudaO kız bi müddet sonra başrol kıvamına gelecek dizinin vazgeçilmez isimlerinden olacak ve başına bi sey geldiğinde reytingler hep artacak. Halk Zeynep'i seviyor. Ozan safoz yaa yaptığı bi şey yok. Dizide Tufan bile daha etkili.
emirin babasıda iyi gerçi spoili sahne göstermiştin bana o konuda
hhahah aa susmak en kötüsü ayoll @Harunnn60 carlasa tercih ederimŞok sahneler yaşamak istiyorsan izlettiğim sahneleri düşünmeden izle. Ama o sahnede spoiler yoktu pek yani 1-2 kelime belki onlarda detay aklında kalmaz. @Harunnn60 sustu trip falan atmadı bu arada
hhahah aa susmak en kötüsü ayoll @Harunnn60 carlasa tercih ederim
ama onun türk dizileriyle işi olmaz
@Harunnn60 konu sen onunca trip atmaz bence ayollHarun'un nerden trip atacağı belli olmuyor bilemiyorum o yüzden.
hhahah aa susmak en kötüsü ayoll @Harunnn60 carlasa tercih ederim
ama onun türk dizileriyle işi olmaz
Her an trip vaktim gelebilir dikkat et Çiğdem'Harun'un nerden trip atacağı belli olmuyor bilemiyorum o yüzden.
@Harunnn60 konu sen onunca trip atmaz bence ayoll
Her an trip vaktim gelebilir dikkat et Çiğdem'
@destere 'ye özeldi bence de onlar Neyse Şampiyona Şeker Geliyor geliyo güzel şarkıymış😛
Trip deyince forumda bir isim aklıma geliyordu o gitti taht sana kaldı.
Hhahah şampiyon şeker dedin diziden konudan soğudum ayoll gidiyorum benHer an trip vaktim gelebilir dikkat et Çiğdem'
1. BÖLÜM
Özlemişim diziyi. Emir'i, Kemal'i, Nihan'ı, Zeynep'i, Ozan'ı, Vildan'ı... Güzeldi ilk bölüm. Kemal ve Nihan'ın sahneleri güzeldi, maden sahnesi de güzeldi. Keşke bu maden sahnesini daha fazla görebilseydik dizide tabi.
Emir ve Kemal çatışması daha ilk bölümden başladı, ilerleyen bölümlerin habercisi. Çok eğleneceğiz galiba.
Öyle her bölümü yorumlamayacağım, güzel olayların olduğu bölümleri kısaca yorumlayıp geçeceğim. İlk sezonluk yani. İkinci sezon itibariyle yorumlarım artacaktır.