- Reaksiyon puanı
- 11,796
- Puanı
- 710
Moderatörün son düzenlenenleri:
hhaha aa bencede bu moruğun bizim gibi gençlerle aynı ortamda ne işi var ayollBenim oyum bu üyelerle bir mi inanmıyorum. Ben Emekli önder yüce olmuş bi vasfım.
hhaha aa bencede bu moruğun bizim gibi gençlerle aynı ortamda ne işi var ayoll
Beni çık listeden. İnandırıcı olsun.Benim oyum bu üyelerle bir mi inanmıyorum. Ben Emekli önder yüce olmuş bi vasfım.
Beni çık listeden. İnandırıcı olsun.
Ben favori geldim öyle de gitmeyi planlıyorum.
hahaha yukarıya baksana dedeciğim ilk oyunu ben vermişim sana zatenSaygı duyun bana oy verin. Saygı duyulcak makamım ayrıca o yüzden bana oy vermeniz lazım.
Ben favori geldim öyle de gitmeyi planlıyorum.
Haberim yokken yapmış olabilirler.Bi ara editör oldun galiba.
@sokak sanati DA favori üye değil ona bakarsan ayoll@pompy favori üye değil ki nasıl oylamaya giriyor
birleşip ikisini de çıkaralım.@sokak sanati DA favori üye değil ona bakarsan ayoll
@sokak sanati @S.G.A.T. özellikle @S.G.A.T. baya iyiydi bu ay tabi etkinliklerim ile bende elimden geleni yaptım kazananı şimdiden kutluyorum
@sokak sanati @S.G.A.T. özellikle @S.G.A.T. baya iyiydi bu ay tabi etkinliklerim ile bende elimden geleni yaptım kazananı şimdiden kutluyorum
Oyumu kullandım.
@pompy favori üye değil ki nasıl oylamaya giriyor
Niye bu kadar paniksin anlatsana biraz?Ben @pompy i ankete eklememişim.
Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama pompye oy kullandın sanarken onu anket dışında tutmuşum şimdi ekledim. Yine kendisi ankette fikrinize engel olduysa bu durum diye bildireyim dedim. Oyunuzu değiştirebiliyorsunuz.
@Billy Kane @turkuazz @MasacRE- @EFE UYSAL @cookies @denizz19