NOW Deli Gönül - Dizi Yorumları

Yaa ben orada karşılaşırlar diyodum. :( Bölümde baya heyecanlı dakikalar olacak ha karşılacak ha karşılaşamayacaklar derken. :F Muhtemelen bölüm sonu olur o olay artık. :D

Şükran'ın alınışı reytinge olumlu yansır. :Z

Yaz dizisi gibi değil. Konusuyla, oyunculuklarıyla, türküleriyle, naifliğiyle güzel başladı. Umarım böyle devam eder...

İlk bölümü izledim ve çok beğendim Tuvana ve Muratı tekrar izlemek süperdi valla tuvananın sesine bayıldımm rolüne inanılmaz yakışmış o kadar tatlı bir kız olmuş ki tuvana
izlemeye doyamadım Muratta rolüne yakışmış Fatmnur Kadir aşkı süper olacak Çiğdemimde vardı tabii dahada iyi oldu valla:Z

İlk bölümü izledim ve çok beğendim Tuvana ve Muratı tekrar izlemek süperdi valla tuvananın sesine bayıldımm rolüne inanılmaz yakışmış o kadar tatlı bir kız olmuş ki tuvana
izlemeye doyamadım Muratta rolüne yakışmış Fatmnur Kadir aşkı süper olacak Çiğdemimde vardı tabii dahada iyi oldu valla:Z

Çiğdem'in gözü Kadir'de ama aralarına girecek. :A

Karizma olmuş yeni imajı. :A Oğuz Komutandan sonra. :D Psikopata dönüşecek gibi izlenim verdi bana o. :A

:Fayyy aynıı düşünmüşüzzz izlerken böyle kalmıcan gibi ahmet dedim kendi kendime bencede değişecek ahmet ya böyle kalmaz gibi imajıda gerçekten süperdi

Fragman güzel tabi ama TV'den Adı Efsane izliyorum şimdilik. Netten bakarım bölüme :D ilk bölümü az çok izledim zaten. Ama prestijli bir ilk bölümdü.

İlk bölüme başladım. Jenerik güzel olmuş, dizinin müzikleri de güzel duruyor. :D

Tuvana Türkay'ın söylediği türkü mükemmeldi. ''Uyan Sunam'' türküsünü süper seslendirmiş, buraya bırakayım. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,263
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs